Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

это ты давно там не был, очередей нет, электронная очередь.
Ха-ха-ха, очереди ****ец какие. Это по ходу ты давно не ходил там.
Это как в цнапе, записался вперёд на две недели в очередь, пришёл, грёбаная тревога пол дня была или больше, спасибо им огромное ,что во время тревоги работали.

Ха-ха-ха, очереди ****ец какие. Это по ходу ты давно не ходил там.
пускают только по записи, пришел на свое время и тебя пропустили, если нет в списках, тебя не пропустят, откуда очередям взяться?

пускают только по записи, пришел на свое время и тебя пропустили, если нет в списках, тебя не пропустят, откуда очередям взяться?
Я буду там ,сфоткаю тебе :)
Подумал,наверное фоткать не буду, не поймут меня :)

Я буду там ,сфоткаю тебе :)
я там уже был во вторник, человек 10 стояло, пришли без записи, или на час раньше своего времени, очередь глде то минут на 15 -30 отставала от записи.

А пан, я так зрозумів, десь недалеко від фронту?:збентежений:
ЗІ. Дикий у 14 році виконував обов'язки заступника командира взводу у
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
" - схожих вакансій багато - легко можно знайти...

... ты закончил ХИРЭ в конце 80-х?
Какой факультет - какие тогда давали ВУСы?

... ты закончил ХИРЭ в конце 80-х?
Какой факультет - какие тогда давали ВУСы?
Кафедра була одна на всі факультети і ВОС теж - радіорозвідка

• Це лайк!
Реакції: ja
Кафедра була одна на всі факультети і ВОС теж - радіорозвідка
... сусід що вчився в той приблизно час, каже що в нього був ВОС інший, Радіотехнічна розвідка. Тобто мінімум дві на той час.

... сусід що вчився в той приблизно час, каже що в нього був ВОС інший, Радіотехнічна розвідка. Тобто мінімум дві на той час.
Це одне і те ж саме. Я сам закінчів вже в ХНУРЕ військову на 3-му поверсі над ректорським коридором 2003-2004 роки. Мій випуск був останнім. Потім всі інші вже у льотному на Клочківській були. І у них як раз інша ВУС. Там РЕБ та як зрозумів розвідка та стеження за летючими цілями - літаки і ко. А ось радіорозвідка - як раз перехоплення переговорів

Радіотехнічна розвідка - Радіо+ розвідка
Це одне і те ж саме. Я сам закінчів вже в ХНУРЕ військову на 3-му поверсі над ректорським коридором 2003-2004 роки. Мій випуск був останнім. Потім всі інші вже у льотному на Клочківській були. І у них як раз інша ВУС. Там РЕБ та як зрозумів розвідка та стеження за летючими цілями - літаки і ко. А ось радіорозвідка - як раз перехоплення переговорів
Все вірно:клас:
:пиво:

Радіотехнічна розвідка - це виявляти носії ядерної зброї та ідентифікація ракетного озброєння на кшталт Циркон або Кинжал, і таке інше. Ну це він так пояснював.

Радіотехнічна розвідка - Радіо+ розвідка

Все вірно:клас:
:пиво:
Є різниця. Не одне й те саме. Переговори, як Радіорозвідка та форма сигналів від роботи різного обладнання, як Радіотехнічна розвідка. Зараз це будуть телеметрії

Є різниця. Не одне й те саме. Переговори, як Радіорозвідка та форма сигналів від роботи різного обладнання, як Радіотехнічна розвідка. Зараз це будуть телеметрії
В той час, коли нас намагались навчити, це було об'єднано..Но на 90 відсотків - переговори...

В той час, коли нас намагались навчити, це було об'єднано..Но на 90 відсотків - переговори...
Як вони могли це об'єднати? Зовсім різне обладнання, завдання та принципи роботи.

• Це лайк!
Реакції: ja
Назад
Зверху Знизу