Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
До 22 можно было пробовать.та вьі издеваетесь или что, блять? а какие вариантьі могли бьіть в 22 году? если бьі дураки не пошли отбиваться?
Я не утверждаю этого. Я тоже не вижу жизни с кацапамиВот некоторьіе утверждают, что зря с кацапами закусились..типа зря начали отбиваться. я правильно понимаю слово: договариваться?)) так вот. у меня нет ни капли сомнений, что Харьков бьіл бьі уже в составе мордора. Вот вам ситуация. Лично я не вижу перспектив своего сосуществования с кацапами.
В Хмельницкую он стабильно ездил, там жена и дети .Пусть через Хмельницкую область проедут ) или по Черновицкой покатаются. Знакомая рассказывала, от её села до самих Черновцов три (!!) блокпоста, и это при том, что село западнее самих Черновцов, и не в сторону границы.
а як, як ти їх поставиш? їх втричі більше. У них Є ЗБРОЯ, а нам ЗБРОЮ давали "партнери" - "по чайній ложці", та ще й з умовами.якщо не поставити їх в колінно-локтеву позу
таке військовому казатипздець якийсь
С таким настроением ты слона не продашьа як, як ти їх поставиш? їх втричі більше. У них Є ЗБРОЯ, а нам ЗБРОЮ давали "партнери" - "по чайній ложці", та ще й з умовами.
ЧИМ ти поставиш їх у ту позу? язиком? чи помахаєш чорно-красним прапором, й вони злякаються?
пздець якийсь.... об'єктивно - ця війна нами програна.
Так хуйню написав. Як і більшість "замирлюбойценой". Ціна буде непідйомною. Якщо скласти зброю, кацапи не зроблять те ж саме. Потрібен лом у сраку, щоб вони це зробили. Ну припустимо, скажемо завтра “врот воно єбись, пішли по домівках" ви взагалі, хоч до вокзалу добігти встигнете?саме тому, що відповідаю військовому - так й написав.
я не "замирлюбойценой". ми (Україна, ексУРСР) 30 років йшли до того, щоб фашистьска раша (ексРСФСР) на нас напала, бо ми - є загроза для всієї тієї "імперії".. й ми (Україна) 30 років робили усе, щоб позбавитись власної зброї.Так хуйню написав. Як і більшість "замирлюбойценой". Ціна буде непідйомною. Якщо скласти зброю, кацапи не зроблять те ж саме. Потрібен лом у сраку, щоб вони це зробили. Ну припустимо, скажемо завтра “врот воно єбись, пішли по домівках" ви взагалі, хоч до вокзалу добігти встигнете?
трамп агент хуйла долго тянул но все ожидаемоpps "Президент США Дональд Трамп за підсумками суперечки з українським президентом Володимиром Зеленським у Білому домі 28 лютого заявив, що той "зневажив" Штати і "не готовий до миру" - все, нас злили? :/
таки да но агент есть агентлопатами - много не навоюем. Даже с именем (чъего-то) греко-католического батька на устах.
откуда резервьі, если из каждого утюга: методьі мобилизации незаконньі; не ходите на войну, вьі там сразу умрете; за кого воевать и все такоеС таким настроением ты слона не продашь
Еще ничего не проиграно, но ситуативно мы отстаем. Резервы еще есть. Просто апельсин добавил немного движухи.
Запізно вже бігати. Хоча б одного забрати маю встигнути, якщо доведеться.я не "замирлюбойценой". ми (Україна, ексУРСР) 30 років йшли до того, щоб фашистьска раша (ексРСФСР) на нас напала, бо ми - є загроза для всієї тієї "імперії".. й ми (Україна) 30 років робили усе, щоб позбавитись власної зброї.
ps я не буду "бігти до вокзалу", не сподівайся. тут народився - тут й помру. Так, зі зброєю в руках, що ви покидаєте з "врот воно.....".
pps "Президент США Дональд Трамп за підсумками суперечки з українським президентом Володимиром Зеленським у Білому домі 28 лютого заявив, що той "зневажив" Штати і "не готовий до миру" - все, нас злили? :/