Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

🟠 12:16 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 12:16 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 12:16 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Вот некоторьіе утверждают, что зря с кацапами закусились..типа зря начали отбиваться. я правильно понимаю слово: договариваться?)) так вот. у меня нет ни капли сомнений, что Харьков бьіл бьі уже в составе мордора. Вот вам ситуация. Лично я не вижу перспектив своего сосуществования с кацапами.
Я не утверждаю этого. Я тоже не вижу жизни с кацапами

Пусть через Хмельницкую область проедут ) или по Черновицкой покатаются. Знакомая рассказывала, от её села до самих Черновцов три (!!) блокпоста, и это при том, что село западнее самих Черновцов, и не в сторону границы.
В Хмельницкую он стабильно ездил, там жена и дети .

якщо не поставити їх в колінно-локтеву позу
а як, як ти їх поставиш? їх втричі більше. У них Є ЗБРОЯ, а нам ЗБРОЮ давали "партнери" - "по чайній ложці", та ще й з умовами.
ЧИМ ти поставиш їх у ту позу? язиком? чи помахаєш чорно-красним прапором, й вони злякаються?

пздець якийсь.... об'єктивно - ця війна нами програна.

а як, як ти їх поставиш? їх втричі більше. У них Є ЗБРОЯ, а нам ЗБРОЮ давали "партнери" - "по чайній ложці", та ще й з умовами.
ЧИМ ти поставиш їх у ту позу? язиком? чи помахаєш чорно-красним прапором, й вони злякаються?

пздець якийсь.... об'єктивно - ця війна нами програна.
С таким настроением ты слона не продашь :)
Еще ничего не проиграно, но ситуативно мы отстаем. Резервы еще есть. Просто апельсин добавил немного движухи.

саме тому, що відповідаю військовому - так й написав.
Так хуйню написав. Як і більшість "замирлюбойценой". Ціна буде непідйомною. Якщо скласти зброю, кацапи не зроблять те ж саме. Потрібен лом у сраку, щоб вони це зробили. Ну припустимо, скажемо завтра “врот воно єбись, пішли по домівках" ви взагалі, хоч до вокзалу добігти встигнете?

Так хуйню написав. Як і більшість "замирлюбойценой". Ціна буде непідйомною. Якщо скласти зброю, кацапи не зроблять те ж саме. Потрібен лом у сраку, щоб вони це зробили. Ну припустимо, скажемо завтра “врот воно єбись, пішли по домівках" ви взагалі, хоч до вокзалу добігти встигнете?
я не "замирлюбойценой". ми (Україна, ексУРСР) 30 років йшли до того, щоб фашистьска раша (ексРСФСР) на нас напала, бо ми - є загроза для всієї тієї "імперії".. й ми (Україна) 30 років робили усе, щоб позбавитись власної зброї.

ps я не буду "бігти до вокзалу", не сподівайся. тут народився - тут й помру. Так, зі зброєю в руках, що ви покидаєте з "врот воно.....".

pps "Президент США Дональд Трамп за підсумками суперечки з українським президентом Володимиром Зеленським у Білому домі 28 лютого заявив, що той "зневажив" Штати і "не готовий до миру" - все, нас злили? :/

pps "Президент США Дональд Трамп за підсумками суперечки з українським президентом Володимиром Зеленським у Білому домі 28 лютого заявив, що той "зневажив" Штати і "не готовий до миру" - все, нас злили? :/
трамп агент хуйла долго тянул но все ожидаемо

ссылка по времени

С таким настроением ты слона не продашь :)
Еще ничего не проиграно, но ситуативно мы отстаем. Резервы еще есть. Просто апельсин добавил немного движухи.
откуда резервьі, если из каждого утюга: методьі мобилизации незаконньі; не ходите на войну, вьі там сразу умрете; за кого воевать и все такое
ну и тут еще добавляют: а, пиздец, зря вообще начали обороняться, нужно бьіло договариваться..
Действительно: за кого воевать, если никому єто не вперлось? я, конечно, обобщаю, есть за кого. Но вот єта зрада со всех сторон..

И не только на ХГ

я не "замирлюбойценой". ми (Україна, ексУРСР) 30 років йшли до того, щоб фашистьска раша (ексРСФСР) на нас напала, бо ми - є загроза для всієї тієї "імперії".. й ми (Україна) 30 років робили усе, щоб позбавитись власної зброї.

ps я не буду "бігти до вокзалу", не сподівайся. тут народився - тут й помру. Так, зі зброєю в руках, що ви покидаєте з "врот воно.....".

Запізно вже бігати. Хоча б одного забрати маю встигнути, якщо доведеться.

Про обеспечение нг , не могу найти пост кому надо отцитировать

--------------------------------------------
ШБ «Тавр» бригади Нацполіції «Лють»
запрошує доєднатися до своїх лав вмотивованих громадян,
кі прагнуть звільнити Україну від ворожої навали

Ми пропонуємо:
1. Службу в бойовому підрозділі Національної поліції України
2. Найкраще забезпечення та озброєння
3. Можливість вибору спеціальності
4. Довготривала та повноцінна підготовка перед виконанням бойових задач
5. Повний соціальний пакет та гідну заробітну плату
6. Гарантоване робоче місце у Національній поліції України після закінчення військових дій
7. Професійне командування та бойове братерство (с)

Назад
Зверху Знизу