Статус: Офлайн
Повідом.: 50713
Повідом.: 50713
*****- *****, типа 2 в 1.У тебя есть третья попытка. Пробуй
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
*****- *****, типа 2 в 1.У тебя есть третья попытка. Пробуй
Ну тебя ж не взяли, потому что ты *******. Я могу надеяться, что меня не возьмут, потому что я умный, но здоровье в ****опрям все или половина, да всему ЗСУ на тебя ******ь разве что.
Лучшая характеристика тебя, продолжай*****- *****, типа 2 в 1.
если бы *******ов не брали, вайкрана студентом бы не стал под пенсию, а камешек не обдрыстал весь форум от страха.Ну тебя ж не взяли, потому что ты *******. Я могу надеяться, что меня не возьмут, потому что я умный, но здоровье в ****о![]()
Гу тебя ж не взяли? А значит, *******ов таки не берутесли бы *******ов не брали, вайкрана студентом бы не стал под пенсию, а камешек не обдрыстал весь форум от страха.
Ты проиграл ) Лузер ты*****- *****, типа 2 в 1.
а шпиенов имею право паковать?где написано что они ***ла не могут поковать например, вайкрана ты дурик...
Ну так, в нас є охуєнний пункт в конституції - що під час дії воєнного стану права і свободи можуть бути обмежені.Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Під час проведення релігійного ретриту приїхало декілька бусів ТЦК та СП в супроводі з патрульною поліцією, почали силою чоловіків пакувати в бус, здійснюючи викрадення і це все покривала поліція. Коли це побачили решту учасників ретриту підійшли щоб з'ясувати обставини та звільнити незаконно затриманих людей. ТЦК викликало підкріплення з числа працівників ТЦК та СП, поліції та працівників Альфа СБУ, їхня загальна чисельність налічувалася не менше 100 озброєнних осіб. І цей величезний ресурс було задіяно в тиловому Закарпатті, під час молитовного ретриту.
Это везде так, не только у нас.Ну так, в нас є охуєнний пункт в конституції - що під час дії воєнного стану права і свободи можуть бути обмежені.
Не совсем, но определенная дискреция конечно есть.Ким і в якому порядку - повна свобода дій.
Проблема не в конкретной норме, а в корявой системе. ТЦК дали задачу укомплектовать армию, а инструменты для этого дали только сейчас на 3й год войны. Они и решали эту проблему единственным доступным им методом - кого поймали и кто не знает законов, тот идет воевать.P.S. За цю норму треба відпиляти руки бамбуковою пилкою тому, хто її в конституцію вписав, звісно, в такому вигляді.
Де воюеш?Ага, тебя![]()
Там в поліції та судів паритет з військовими - "ми вас не чипаємо, а ви затуляєте очі, вуха й рота"(С)Это везде так, не только у нас.
Не совсем, но определенная дискреция конечно есть.
Проблема не в конкретной норме, а в корявой системе. ТЦК дали задачу укомплектовать армию, а инструменты для этого дали только сейчас на 3й год войны. Они и решали эту проблему единственным доступным им методом - кого поймали и кто не знает законов, тот идет воевать.
Ти де воюєш, мусоріла? Ти заєбав вже всих пиатти. Колишні мусора не є броньованими. ****уй в ТЦК здавайся.Де воюеш?
Так вони - не армія Крішни. Вони його славлять, а не воюють за нього. Мухи - окремо, котлети - окремо.Кришна вообще то был великий воин и имел супер армию, не то что этот сброд приспособленцев от религии...
![]()
Так ты пытаешься откупиться от мобилизации?Я уверен, что ЗСУ будет против вступления меня на роль штурмовика. А так я ВСУ помогаю, как-будто я уже там инженером, только бесплатно. А ты? Ты не ответил на вопрос - как ты помогаешь ЗСУ?
А ти теж ухилянт?Ти де воюєш, мусоріла? Ти заєбав вже всих пиатти. Колишні мусора не є броньованими. ****уй в ТЦК здавайся.
****уй *****, довбень. головне, що ми знаємо, що ухилянт - це ти. Ні хто тобі ніхуя доповідати не буде, де я, хто я. Хто ти - ми знаємо.А ти теж ухилянт?
Судьи то отдельный разговор, у них до сих пор правовой позитивизм. С дуру бумажку подписал - ***** тебе. А нет, то и суда нет, обяжут отпустить аж бигом.Там в поліції та судів паритет з військовими - "ми вас не чипаємо, а ви затуляєте очі, вуха й рота"(С)