Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Якісь ви далекі від реальності. В поліції нема військових звань. Звільнений працівник МВС і тп., хоч він буде полковником поліції, прийде на службу в ЗСУ з тим ВІЙСЬКОВИМ званням, з яким прийшов до поліції. Сержантом - значить, сержантом. Солдатом - то солдатом.
В нашому взводі є підполковник МВС, тут старший сержант, звичайний водій.

...

Судя по тому что половина твоих постов это игнорирование фактов и тупо оскорбления собеседника, то ты наверное весьма несчастный и неудовлетворенный человек который не смог реализовать себя. Скорее всего жертва своего времени, когда каждый из нас мог бы стать таким. В общем все нормально, не переживай так. Уже никто ни о чем с тобой не спорит. :пиво:
Обтекай спокойно, учи английский, в жизни всё пригодится:D. Когда сделаешь хоть один процент от того, что сделал и организовал Касьянов, приходи обсудим. А так языком трудиться ты мастер, уже все поняли. Работай над причинно следственными связями, облегчает понимание и познание:D

Останнє редагування:
Академія внутрішніх військ? Тимчасове положення?
Серйозно? Це з якого року інфа?:D
І навіть в твоєму посиланні - після військової кафедри.
звичайно що після воєнної кафедри, в Харківському національному університеті внутрішніх справ є такі факультети де немає хочу/нехочу на військову кафедру, вона там безкоштовна та обовязкова, як і перші три роки казарми. В інших "схожих" вузах також. Але так само в поліції може бути людина яка пішла туди після педінститута без військової кафедри (наприклад), в поліції-пожежниках-тюрьмі вона буде полковник внутрішньої служби а в ЗСУ - рядовий. Скажем так - в середньому десь 80 відсотків поліцейських офіцерів є також офіцерами запасу ЗСУ.

решение суда я так понял вступило в силу и апеляция небыла подана
Вполне возможно, что никто и не подавал аппеляцию, у ТЦК с юристами напряженка. Повезло мужику, что судья упоротый попался.

Вполне возможно, что никто и не подавал аппеляцию, у ТЦК с юристами напряженка. Повезло мужику, что судья упоротый попался.
Не, решили лишний раз не поднимать шумиху вокруг этого решения.

Не, решили лишний раз не поднимать шумиху вокруг этого решения.
Если время аппеляции ********, то любое действие будет уже незаконным. Не думаю, что здесь кто-то что-то специально думал, просто всем пихуй.

тобі шашечки чи їхати? добре хоч з тим що більшість офіцерів поліцїї є офіцерами запасу Зсу спорити перестав
Я їх не рахував поштучно. Дохєра тих, хто звільнявся свого часу з арміїї і йшов у поліцію, митницю, МЧС і тд. От вони і мають крім спеціального і військове офіцерське звання, ВОС. Але їх зовсім не більшість. Шо тут спорити? З чим? З академією внутрішніх віськ? З освітаюей? З тимчасовим положенням?:D:D

Я їх не рахував поштучно. Дохєра тих, хто звільнявся свого часу з арміїї і йшов у поліцію, митницю, МЧС і тд. От вони і мають крім спеціального і військове офіцерське звання, ВОС. Але їх зовсім не більшість. Шо тут спорити? З чим? З академією внутрішніх віськ? З освітаюей? З тимчасовим положенням?:D:D
ну тобі мабуть видніше. Доречі, а яке в тебе військове чи спеціальне звання? звідки така впевненість? ти ж мабуть також зсередини знаєш всю цю "кухню"?

интересно если он с этим решением суда решит пересечь границу ?
От смены зависит. Он один хер призывного возраста и никакого разрешения на выезд у него нет. Но можно попробовать получить отказ и подать в суд.

Судью он уже знает! :ги:
2й раз может не повезти, ЕМНИП там автоматическая система распределения дел, у нас ее ломают подачей большего количества одинаковых исков, один из которых попадает на нужного судью, но на всех не распространяется.

Назад
Зверху Знизу