Статус: Офлайн
Повідом.: 12871
Повідом.: 12871
Дальше можно не читать...гиркин говорил
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дальше можно не читать...гиркин говорил
та можешь не читать. Это из его интервью Гордону.Дальше можно не читать...
чи є тут хоч один хобот та ****-генератор, окрім тебе, лошиця?що ти взагалі забула у темі про мобілізацію? повертайся до своїх каструль та пельменів
***** іди, чучундра засрана! і шашликів не забудь собі насмажити, лошиця!Я наслаждаюсь миром, покоем и изумрудной прохладной водой. И созерцанием спаривания стрекоз в полете.
а ти що слідкувала за мною, лошиця, де я був, чому та як? ти для мене - унтерменш, недоістота, щоб я тобі щось поясняв. спілкуйся зі стрекозами, що паруються. то - твій рівеньКстати, почему тебя в теме про мобилизацию слишком много, а в тцк тебя слишком мало?
***** іди, чучундра засрана!
а ти що слідкувала за мною, лошиця, де я був, чому та як? ти для мене - унтерменш, недоістота, щоб я тобі щось поясняв. спілкуйся зі стрекозами, що паруються. то - твій рівень
доношу до тебе інформацію, єдиною зрозумілою для тебе мовою, засрана шашличницяСквернословие - твой отличительный признак. Поработай над собой,
типова асоциальна токсична ******. немов *****ка: "вдягнуся лайном та зіпсую всім свято".разогнала всех орущих, как сирены, детей и их пузатых мамаш (демонстративно закурила
Чем примечательна моя яма - здесь и курильщики особые.типова асоциальна токсична ******.
від шашличниці всі розбіглися не тому, що вона палить, але тому, що лайном від неї смердить. що є її видовою ознакою.Чем примечательна моя яма - здесь и курильщики особые.
Никто не брякается на лавку рядом с некурящим человеком.
Нужно отправіть к вам мадам на пєрєвоспітаніє.Чем примечательна моя яма - здесь и курильщики особые.
Никто не брякается на лавку рядом с некурящим человеком.
Все узгоджуется, даже если лавки одна напротив другой. Несколько раз замечала подобные ситуации.
И меня спрашивали - вы не против, если я тут буду курить?
- Да можете хоть рядом садиться. Я тоже сейчас сигарету достану.
Так бубаниты всегда провоцируют этот ****!!! Всегда! Посмотри назад, кто высрал в теме про чекалкина, потом съехал на пороха ? А ты про ****.Там, где порохоботы - там всегда ****.
Предсказуемо.
Про это нужно помалкивать потому, что вас порохоботов это провоцирует?Так бубаниты всегда провоцируют этот ****!!! Всегда! Посмотри назад, кто высрал в теме про чекалкина, потом съехал на пороха ? А ты про ****.
Хтивий это провокатор, и димокс его за это и держит, и не банит. Хоть жалуйся на она него , хоть письма пиши , пихуй! Зато если сефида на кого зыркнет, в миг забанен будешь, проверено всё это!
Про это нужно помалкивать потому, что вас порохоботов это провоцирует?
Посіпака Порошенка Чекалкін оформив сина, що б той не мобілізувався, як такого, хто за ним наглядає; бо виходить, що сам Чекалкін настільки немічний інвалід, що не може без допомоги сторонніх людей
Делна горшок сходит
Посіпака Порошенка Чекалкін оформив сина, що б той не мобілізувався, як такого, хто за ним наглядає?
Так пости про всех, про кварталовцев, про эту ведущюю сына которая прячет, про депутатских сыновей ( про порошенковмких можешь не постить, ты про них уже много постил). Чтож ты избранно постишь?Посіпака Порошенка Чекалкін оформив сина, що б той не мобілізувався, як такого, хто за ним наглядає?
Тебя так сильно это спровоцировало, что пишешь письма?![]()