Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ты уточни, что по кзоту нельзя увольнять беременных и ещё им пособие надо платить. Которое тебе когда нибудь вернут. Т.е. по сути на работодателя вешают содержание ещё 1го человека. За чей счёт банкет планируем? Или по твоему деньги сами на счету в банке появляются?Ось звичайнісінький приклад обличчя роботодавця!
Жінка працювала у нього майже 9 років, приносила йому прибуток, а тепер завагітніла.
Цей роботодавець вирішив її позбутися і єдина її провина у тому, що вона завагітніла!!!
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=5226816
А ви кажете що потрібно скасувати КЗпП України!
P.S.
“Созидатели”, ***...
тащите побольше таких примеров, показывающих всю нелепость действующего КЗОТа.
По степени *****изма ситуация примерно эквивалентна следующему.
ЕЮА едет в общественном транспорте. Оплатил поездку, смотрит в окошко. И тут транспортное средство ломается, входит водитель и предлагает ЕЮА сдать пару тысяч гривен на ремонт двигуна согласно "законодательству". Хотел бы я посмотреть на обличчя лицаря-захисника![]()
Ты уточни, что по кзоту нельзя увольнять беременных и ещё им пособие надо платить. Которое тебе когда нибудь вернут. Т.е. по сути на работодателя вешают содержание ещё 1го человека. За чей счёт банкет планируем? Или по твоему деньги сами на счету в банке появляются?
По факту сказать нечего. Кроме все на баррикады.
Шановні юристи, адвокати, правозахисники та інші фахівці у галузі права!
Хочу також звернутися до всіх працівників, які хочуть до себе хоч трішки поваги, поваги до вашої праці, поваги до ваших прав, поваги до Законів України.
Зрозумійте мене , будь ласка.
Якщо Ви не будете захищати свої права — крім вас це не буде робити ніхто інший!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
P.S.
Я вважаю, що найкраща діяльність нашої ВР України буде тоді, якщо депутати ВР не будуть змінювати діюче законодавство!
Я б запропонував навіть підвищити їм заробітну плату, у разі якщо вони не будуть приймати нових законів!
Шановні юристи, адвокати, правозахисники та інші фахівці у галузі права!
Хочу також звернутися до всіх працівників, які хочуть до себе хоч трішки поваги, поваги до вашої праці, поваги до ваших прав, поваги до Законів України.
Зрозумійте мене , будь ласка.
Якщо Ви не будете захищати свої права — крім вас це не буде робити ніхто інший!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
P.S.
Я вважаю, що найкраща діяльність нашої ВР України буде тоді, якщо депутати ВР не будуть змінювати діюче законодавство!
Я б запропонував навіть підвищити їм заробітну плату, у разі якщо вони не будуть приймати нових законів!
У мене теж є декілька знайомих , які перед виборами Президента та до ВР України "рвали свою дупу" за нову владу ...Хорошое дело. У нас на работе тоже начали бурлить по поводу 30 января. Спрашивали, кто готов присоединиться. Я сказал, что готов, но только в том случае, если голосовавшие за зеленую власть выйдут с плакатами "Я ***, я голосовал за Слугу народа". Сразу *****ки позаваливали
Леваки, они такие. Когда чужие деньги делить они в первых рядах. А когда свое отдать, так ни за что.
Спробую вам пояснити.Потому ,что работодатели сейчас все ***** и гнильё.
О принятии нового кодекса о труде.
Если без излишней философии, то теперь работника смогут уволить лишь за то, что тот "лицом не вышел", а также имеет место много других прикольных новелл, благодаря которым нас продвигают далее, к рабству, или наоборот к свободе, т.е. - к увольнению и далее к мусорному баку.
Вопрос, где наши профсоюзы, которым мы платим бешеные деньги, почему все тихо соглашаются и подставляют свою шею под гильотину нового КЗоТа? Когда Его примут в Раде, то поздно уже будет пить боржоми. Где наши, так называемые активисты и политики "от народа", неужели всех работяг устраивает положение дел с новым КЗоТом, может все уже окончательно отупели и не понимают, что их ожидает в конце тоннеля?![]()
Вчора дивився “Свободу слова” Шустера. Від 31.01.2020.Выход один:
перестать ныть, перестать быть рабом и стать хазяином.
Вчора на особистому прийомі передав депутату ВР опис цієї конфліктної ч.3 ст.119 КЗпП України. (стосовно скасування Постанови КМ про відшкодування коштів з Державного Бюджету)
На мою думку, під час війни з Російською Федерацію нам українцям потрібно згуртовуватися, коли ми єдині — нас ніхто не переможе.
Конфлікт між роботодавцями та працівниками і саме у цьому питанні (ч.3 ст.119 КЗпП ) нас роз'єднує.
Тепер побачимо яка буде відповідь. (які дії влади)