Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Тема для велофлуда

Re: Тема для велофлуда

Тяжко после зимы, там где осенью на большой звезде выезжал. сегодня на малой еле выгреб :незнаю:

Так катай взимку. Воно навпаки тренування добре - по снігу ввалювати. Да й весело :)

Я загалом звичайно валити як наприкінці сезону зараз не можу, але загалом дуже добра форма, катаю нормально, ніяких проблем.

Зірки все ж витриваліші за ланцюги. Зірок, що зносяться за 200км я не бачив, а от ланцюг, який за 200км був розтягнутий процента на 3 - так.
Це мова про абсолютний катях, який так полюбляють любителі всілякого велолайна.

Так катай взимку. Воно навпаки тренування добре - по снігу ввалювати. Да й весело :)

Я загалом звичайно валити як наприкінці сезону зараз не можу, але загалом дуже добра форма, катаю нормально, ніяких проблем.

много снега последние годы видел? зато песка с солью полно зимой

Ну на наших дорогах сніг це **** - чистять їх так, що сніг залишається, авто прокатують колії та велосипеду ніяк їхати. Цієї ж зими погода була супер - сніг, а потім відносно тепло та сонце, - дороги висихали, а загалом же лежав сніг. Тож можна було й дорогами повноцінно їздити по чистому асфальту, й фанитись по снігу тротуарами та єбєнями.

Немає ніякої проблеми катати взимку - хоч по дорогах, хоч тротуарами/єбєнями, хоч по ****ах. Вели для всього цього треба різні краще звичайно.

Только нормальная шипованная резина (2 шт.) стоит как у некоторых велосипед :D

Я на шипах не їзджу принципово - бо так веселіше. Жорсткий лід в нас буває кілька днів за зиму, да й то не кожну, а все інше їздабельно на звичайній гумі з деяким рівнем обережності. Ще й скіл добре качається.

Єдиний варіант, що бачу - їзда по місту на роботу дорогами, коли важливо гарантовано не дивлячись ні на що доїхати швидко.
Я ж не на роботу при наявності льоду на дорозі можу їхати другорядними, тротуарами та єбєнями.

Хоча, знову таки, їздабельні дороги з льодом в нас бувають дуууже нечасто. Переважно все ж або колія, де велосипеду немає місця, або болото. Щоб був лід, потрібне сонце та дуже низька температура, що дуууже нечасто буває.

Правильно было б новую тему запилить, но так как в веловетке шевелицца три с половиной юзера спрошу тут: какое приложение юзаете для покатух ?

Правильно было б новую тему запилить, но так как в веловетке шевелицца три с половиной юзера спрошу тут: какое приложение юзаете для покатух ?

приложение "велосипед". сажусь и выезжаю на покатуху.
иногда что нибудь для навигации.

Я ніяке. Якщо хтось хоче їхати по якомусь треку - хай він і веде. Трек та статистику комп пише, все.

У меня комп барахлит, поэтому приложение юзаю

Це дроч - купи норм комп. Зараз навіть відверті китайці по 30 баксів нормально все пишуть та вантажать в страву.
В мене древній 310 брайтон та хл.

какое приложение юзаете для покатух ?

Часы Amazfit GTS2 пишут у себя и в Zepp.
В часах GPS, по идее должны измерять точно, но разница с велокомпом Sigma в скорости + 2/3 км/ч, а при общем заезде в 35км. показывает больше на 2 км.
ХЗ кто брешет, комп или часы. :незнаю:

Вопрос.
Велосипед салют. Какие передние тормоза ему поставит можно? Какие искать?

Ха, был у меня в детстве Motovelo - тот же Салют/Аист.., мчал с горки, слетела цепь, тормозить нечем, летел вниз и охуевал пока не врезался в забор. :D

Вопрос.
Велосипед салют. Какие передние тормоза ему поставит можно? Какие искать?

В идеале вибрейки поставить, но на вилке надо упоры приваривать. В худшем случае обычные клещевые от хвз.

Часы Amazfit GTS2 пишут у себя и в Zepp.
В часах GPS, по идее должны измерять точно, но разница с велокомпом Sigma в скорости + 2/3 км/ч, а при общем заезде в 35км. показывает больше на 2 км.
ХЗ кто брешет, комп или часы. :незнаю:

Ну жпс норм міряють, якщо нормальні.

Сігму можна "налаштувати" проїхавшись по стовпчиках по трасі 10км в обдин бік й назад - глянути скільки каже, порахувати похибку та поправку довжини колеса.

Років 5 тому, коли взяв 310 брайтон, то його кілометраж зійшовся з сигмівським. Ну до 1км на 100 різниця була - це пречудова точність.

Назад
Зверху Знизу