Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Любой каприз за ваши дирхамы. Можно арендовать гоночную машину для погонять по треку, можно в трек-дни на своей приезжать.

Па амстердаму гоняю. С одной стороны круто ибо везде дорожки и абсолютный приоритет. С другой как-то скучно просто ехать, еще и на прокатном ашане без скоростей. Мне тут уже советовали просто взять другой велосипед на парковке:D.
Лежачие полицейские для велов доставляют)

Когда собрася к ждуну в лейден 35км ехать, сказали, что я *****. Не очень то они велосипедисты. И это по идеальной дороге без машин.

Мой ашанчик :D

Вкладення

• IMG_20180214_141232.webp
    IMG_20180214_141232.webp
    111.7 КБ · Перегляди: 208

В тих умовах він кращий - на нього сідати простіше, особливо в джинсах чи брюках або куртці нижче пояса. Мінус саме для мене був в тому, що вел не стоїть між ногами, коли зупиняєшся зафоткати щось.
Й однієї швидкості абсолютно достатньо. Якщо на перший-другий день ще якось тягне навалити, то потім взагалі ні - спокійно стартуєш, спокійно їдеш. Для себе зауважував не раз, що не перемикався б навіть за наявності передач.
Друга може знадобитись на спальних околицях, де квартали стають більшими та є місце для розгону. Да й то розгону не для того, щоб швидче їхати, а щоб не крутити вхолосту. Автоматична шиманівська двушка - найкращий варіант.
На третій день поспіхуйство завжди повністю зникає.

Как же ******* тупорылые глухие пешики.

Нафіга чекати? Я от сьогодні під дощем поїздив. Їду й щось музика зникла. А той дощ заліпив сітку на колонці й замерз.

Та там того дощу...
До того ж, якщо не на велі, то пішки треба було йти, що взагалі не варіант.

Приветствую форумчан
Может кто помнит был такой велосипед турист на 26 колёсах,для какой он расточки рассчитан ?

Оу, чудовий сніжок. Треба катати.

Приветствую форумчан
Может кто помнит был такой велосипед турист на 26 колёсах,для какой он расточки рассчитан ?

Как я понимаю речь идёт про такой:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дело не в колёсах, а размере рамы.

Ну на вид где-то Л. Для среднестатистического человека норм будет.

От така фігня
h9gcge.webp
f7gebh.gif

Вкладення

• h9gcge.webp
    h9gcge.webp
    9.7 КБ · Перегляди: 48
Аеродинаміка
9ecgjd.webp
cgac4h.gif

Вкладення

• 9ecgjd.webp