Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Ура товарищи) и я прикупил вельман, тока с такой погодой не погоняешь(

Я знову з вами, мої друзі.
В це святе алко-свято один чудовий юзер цього форуму з ІД=1 розбанив мене і навіть почистив карму - тепер в мене нуль попереджень за майже 10 років( а їх було більше тисячі). Тепер я знову можу нести свою святу місію з просвіти нубасів( доведення ним, що вони лайно, а не велосипедисти), легкого посилу псевдо-велосипедистів( що насправді є нубасами), легких порад типу "як налаштувати перемикач" напів-велосипедистам, в яких свербить щось заапгрейдити вартістю в гривнях більше за річний кілометраж, та вкрай рідкісних сабжевих суперечок з під-велосипедистами, що хочаб стабільно по вихідних катають.

:D

Нагадую, що з 29 до 7 планується похід в актівський каньйон з полтави. Передбачається нубський темп 100 по трасі в день( 350 загалом) та менше безпосередньо по маршруту з незрозумілим дорожнім покриттям(250 загалом). Пиво, шашель та догляд сумних цікавостей по дорозі( яких ніби дофіга) гаранутються, ****и, яхти - як пощастить, але маловірогідно.

Я знову з вами, мої друзі.
В це святе алко-свято один чудовий юзер цього форуму з ІД=1 розбанив мене і навіть почистив карму - тепер в мене нуль попереджень за майже 10 років( а їх було більше тисячі). Тепер я знову можу нести свою святу місію з просвіти нубасів( доведення ним, що вони лайно, а не велосипедисти), легкого посилу псевдо-велосипедистів( що насправді є нубасами), легких порад типу "як налаштувати перемикач" напів-велосипедистам, в яких свербить щось заапгрейдити вартістю в гривнях більше за річний кілометраж, та вкрай рідкісних сабжевих суперечок з під-велосипедистами, що хочаб стабільно по вихідних катають.

:D

Нагадую, що з 29 до 7 планується похід в актівський каньйон з полтави. Передбачається нубський темп 100 по трасі в день( 350 загалом) та менше безпосередньо по маршруту з незрозумілим дорожнім покриттям(250 загалом). Пиво, шашель та догляд сумних цікавостей по дорозі( яких ніби дофіга) гаранутються, ****и, яхти - як пощастить, але маловірогідно.
Кто орг? Тема есть отдельная?

Да-да.
Я боюсь вже постити будь-які посилання на хт чи рекламу свого походу бо тиждень тому мені видали картку за це та дали РІК рідонлі в цій темі.

Якщо хтось з "велосипедистів" хоче в похід - приєднуйтесь.

Ну що, "велосипедисти"? Хто катав?
Я вчора в хуртовину виїзджав, двох зустрів, один в лижній масці.
Сьогодні намагався - не вийшло.

Я сейчас буду выезжать

Там, где прошли двухногие ездить невозможно и сразу нужно гидрокостюм брать с собой.
Новый руль и вынос затестил...чутка епнулся в снежок )

Все ж є в їзді по такій погоді якийсь шарм. Хз, ніби й вітер зі снігом та дощем в рило, а їдеться норм, весело навіть.

Між тупим бухаловом чи сидінням за компом усі свята та цікавим велопоходом два дні залишилось.

*******, пост унылого оставили а мой грохнули..

но то фигня, это же хф и модеры на хф
а я тут диск тормозной перегрел, теперь как маршрутка тормозю:ги:

Сегодня помыл и выкатил коня. Как то рука после растяжения побаливает еще. После перелома все быстрее было :(

*******, пост унылого оставили а мой грохнули..

но то фигня, это же хф и модеры на хф
а я тут диск тормозной перегрел, теперь как маршрутка тормозю:ги:

Неужели можно спалить ротор? Где, как?)))

вкатывал вчера знакомую у которой сумарный пробег на веле порядка 200км за всю жизнь. и шо могу сказать,на велодорожке куча, просто море (точнее 99%) неадекватов на прокатных велах.

катнул сегодня ровно 30 км,через кулиничи-затишье-окружная до солнечного м/р-через новые дома до маршала жукова- и назад через немышлянскую,преимущественно *****ми)),попка почувствовала сразу,ну да ладно,мозоль уже есть:D:D

у меня перманентная мозоль уже неделю как:D

Назад
Зверху Знизу