Статус: Офлайн
Повідом.: 25891
Повідом.: 25891
По місту звичайно їзджу. Тут і в місті погано їхати бо нечищено, а десь в єбєня - анрил зараз. Хоча я їзджу і в єбєня взимку буває, але погода потрібна відповідна, щоб фізично проїхати хоча б можна було. Але в полях навіть за великих снігопадів в принципі їздабельно бо намітає десь кучугури в 10-20м від посадок, а дороги під посадками та посередині полів чисті.
Мороз то взагалі не проблема. Тим паче зараз то морозу й нема. До -10 то взагалі не рахується. До 20 норм, але треба втеплятись. 30 - теж норм, але ***** мерзне.
Перчатки я юзаю подвійний фліс зараз. Коли холодно - теж подвійний фліс більшого розміру + звичайні робочі перчатки під них пупирками назовні, щоб не заважали. Мінус 30 - гуд.
Мороз то взагалі не проблема. Тим паче зараз то морозу й нема. До -10 то взагалі не рахується. До 20 норм, але треба втеплятись. 30 - теж норм, але ***** мерзне.
Перчатки я юзаю подвійний фліс зараз. Коли холодно - теж подвійний фліс більшого розміру + звичайні робочі перчатки під них пупирками назовні, щоб не заважали. Мінус 30 - гуд.

.