Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Ще пилили їх, щоб ніби штурвал вийшов :D

Проїхався, норм, нарешті тиша. Виходить то каретка мене задрачувала, а не педалі.

Тепер ми виглядаємо отак :р
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Що, ставити червону рульову чи вже і так ашан виходить? :D

Останнє редагування:
та він з заводу ашан:D

Сумочка классная под мелочевку и навигатор при случае. Себе о такой подумываю

Бери краще на виніс сумочку. Якщо звичайно компу та ліхтарикам не заважатиме.

Я брав сумочку до екстендеру, на якому зараз висить комп та куди у разі потребі вішаються 2 фари. Зараз би однозначно взяв на виніс бо зручніше, ця надто близько виходить, погано дивитись в смарт на ходу. Хоча якщо подібне не передбачається, то пох.

Отаке сьогодні приїхало.
Як і педедбачалося рідне кріплення на руль лайно те ще. Точніше норм, але явно не для руля велосипеда - само со собі не дуже добре тримається + з цим перехідничком камера виходить на офігєнному важелі та нереально хитається. Накатав, назнімав сьогодні, але все фігня. Чекаю нормального алю кріплення на 31.8 та кріпленна на груди.
Ну і дрібниці різні - рульова, латки, перчатки. Не потрібна кому червоненька рульова на промах?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Пробовал вешать камеру на шлем - всё ещё намного хуже выходит :( Стабилизатор с гиродатчиками бы к ней пришмондячить, но то уже будет не велосипед, а чорт знает шо.

Як воно може гірше виходити? З камерою на шоломі я не їздив, але дзеркало на шоломі чудово без ніяких вібрацій висить, коли на рулі вібрації видно по відображенню.
Да й багаточисельні відео це підтверджують - з шолома, грудей, поясу вібрацій немає.

Останнє редагування:
Я тоже надеялся на то, что система защиты моска самортизирует вибрации :)
Таки да: высокочастотной вибрации, из-за котрого "плывёт" картинка камеры на руле, на шлеме как-бы и нету. Но низкочастотные колебания изрядной амплитуды, гад, никуда не деваются. Плюс к тому же едешь - головой, естественно, вертишь: какашка выходит из-за того, что сидишь-то под наклоном из-за гаццкой "спортивной посадки": поворачиваешь голову - камеру перекашивает.
На груди должно получше выходить, ибо грудью-то на веле не крутишь так интенсивно. Вот только в кадр будет попадать и руль, и всё, что на нём живёт :)

А зеркальце-то на шлеме что? Глазом ведь тоже никаких вибраций не видишь, и наклон головы не особо мешает воспринимать окружение; у того компа, что засунут в моск, софт обработки картинки куда, как покруче, чем у гугла на ютубе :D

Та й ведмідь нічогісінький! :D

о чем тема?

Известный способ повысить накат на 20 очков - выкрасить вел в черно-красный цвет. Инфа 100%
Так у меня он изначально в выигрышной ситуации был! А теперь еще и вынос ... и грипсы КРАСНЫЕ!!!))))

Я еб...ь не хотел!:іржач::іржач::іржач::іржач:

Купил сегодня такую смазку, протестирую, как цепь помою. А помою, как замочек для цепи с али приедет :) Кто-то пользовал?

f5e8bd6af942.jpg
39e5915606fb.jpg

Стоит 80 гривен, в то время, как обычная силиконовая такого же объёма - 30 :)

1 - збиратиме пил
2 - "зроблено в Україні". Тільки з-за цього я б не взяв. Я за українське, але є речі, які в нас виробляти не вміють - і мастильні матеріали тут. До того ж часто їх "роблять" у підвалах розливаючи незрозумілий шмурдяк. Плюс я ніколи тепер не беру подібні речі на базарах.

100мл пляшечка "правильного" мастила для ланцюга коштує від 150грн та вистачить її на кілька років. Те ж саме із мастилом для підшипників.

Останнє редагування:
Покрытие называется "Мечта велосипедиста" :yahoo:

пофиксил

Останнє редагування:
Покрытие называется "Мечта велосипедиста"
Не граЄ :(

Я за українське, але є речі, які в нас виробляти не вміють - і мастильні матеріали тут.
Та ладно. Ихнее "Хадо энивэй" юзаю - отлично разблокирует примёрзшие замки/шпингалеты, отлично чистит всякие стрелялки, и всякий шмурдяк из цепи перед смазыванием великолепно выдувает :)

1 - збиратиме пил
2 - "зроблено в Україні". Тільки з-за цього я б не взяв. Я за українське, але є речі, які в нас виробляти не вміють - і мастильні матеріали тут. До того ж часто їх роблять у підвалах розливаючи незрозумілий шмурдяк. Плюс я ніколи тепер не беру подібні речі на базарах.

100мл пляшечка "правильного" мастила для ланцюга коштує 250грн та вистачить її на кілька років. Те ж саме із мастилом для підшипників.

1 - На счёт пыли - посмотрим, силиконовая смазка собирает весьма некисло. Но я - хитрожоп. "Сдаиваю" масло в шприц и потом смазываю каждое звено - не разбрызгивается и расход минимальный.

2 - Это ХАДОвская смазка, в прошлый раз брал их же силиконовую - качество вполне достойное.

Собсно наткнулся на Центральном Рынке, пока мне точили ножи - буду попробовать :)

Назад
Зверху Знизу