Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Найчастіше вони виглядають як "око" на ліхтарику.

Ну и погодка, мля..

pbRRPczStYs.jpg

Те, що ти купив, ніхера не видно.

Можно перепаять светодиоды и запитать от более мощного источника.
А если от этого сломается схема, просто заменить ее драйвером.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

или на радиорынке

ПС. я юзаю такую хрень:

юзаю на предпоследнем режиме (туда-сюда), светит нормально, это же красный - он заметнее!

Воно коштує дешевше того драйвера з радіо-ринку.

А я от свою так зняти не можу бо вона повністю засвітлює матрицю. З десятка метрів дивитись неможливо - сліпить.

Десь так, спеціально шукав відео з блимавкою, що одночасно має великий та малі діодоки. Одна з 5 стандартними діодиками, друга з одним потужним + 2 стандартних.
На відео різницю видно гірше за фактичну бо камера підстроює чутливість та більш яскраве сильніше пригнічує. Оком відчувається взагалі ппц - маленькі взагалі здаються типо для понту, великий сліпить навіть с десятка метрів вдень.

Останнє редагування:
Десь так, спеціально шукав відео з блимавкою, що одночасно має великий та малі діодоки. Одна з 5 стандартними діодиками, друга з одним потужним + 2 стандартних.

Я считаю, что это избыточно. Обычная мигалка, как в предыдущем посте, если она не заляпана грязью - превосходно видна из автомобиля. Большего не нужно.

Проверял: если подключить не 2 батарейки, а 3 аккумулятора (у которых и максимальный ток бОльше) - оно горело ярче. Так что это не проблема, яркость всегда можно повысить, перегорят диоды - можно будет заменить на более мощные. С другой стороны получить внезапно пездюлей от водителя и только потом понять, что ослепил его своей "задней фарой" тоже не хочется.

А так оно и будет: эта фара нужна не для освещения, а для индикации. Мало - на шлем можно заебенить, Имхо...

Так что это не проблема, яркость всегда можно повысить, перегорят диоды - можно будет заменить на более мощные.
Може простіше купити нормальну блимавку? При чому я не кажу про оту з відео, котра коштує йобнутих грошей. Є такі ж китайські, мою останню я купував за 25 грн на барабані років 5 тому.
Який вже я жлоб, але пилити дрочову блималку до 100грн - це ппц:рл:

Що до "й так видно" - ніхуя не видно. Рельно ніхуя звичайні маленькі діодики не видно. ВЗАГАЛІ! Що особливо важливо на наших йобнутих дорогах, де 80 їздять.
Що до засліпити водія то це трололо. Пара мінімум 60Вт фар зустрічних авто не сліплять, а 0.5Вт блималка засліпить?

Возвращаясь к теме бюджетного велосвета, задумался покупке SolarStorm x2 и доработки его напильником (установка линзы френеля).

Кто юзал такую фару? Есть статистика?

Можеш навіть х3 взяти :)

йопаный барабашовский тормозной адаптер кривой.. еще один поршень погиб... третий ***..
Что там с велоднём?
Помошники уже все укомплектованы?
С организаторами все вопросы порешал? ;)

Наконец-то приехали перчатки, бо мои, неоднократно штопанные уже на ладан дышат :)

07bb27d1b186.jpg
97b4cb716cab.jpg

Прокатился. По-ощущениям - очень удобные, вентиляция просто шикарная. Сколько прослужат - посмотрим :) $11 :-)

Наконец-то приехали перчатки, бо мои, неоднократно штопанные уже на ладан дышат :)

07bb27d1b186.jpg
97b4cb716cab.jpg

Прокатился. По-ощущениям - очень удобные, вентиляция просто шикарная. Сколько прослужат - посмотрим :) $11 :-)

У меня такие

Ну він тобі посилання зі свого кабінету на алі дав, акурат на ті, що колись купував. Логічно, що вже розібрали. Мої теж розібрали.
А посилання я давав, щоб показати, що соточку ти переплатив ;)

И мои подделки на Exustar приехали.
perchatki-exustar-cg150-249.jpg

Но что то я пол дня в них покатал, и снял. Как то не удобно. Буду привыкать.

Продай та купи інші. За пів дня вони затягатись не встигли. Скажеш, що розмір не підійшов :D

У мене були такі. Ну не саме такі, але подушечки там були схожі. Теж не подобались. Зараз от взяв з "гелем", що є насправді резиновими сотами. Подивимось.

Назад
Зверху Знизу