Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Покажи добрий ліхтарик.

он имел ввиду который с тремя диодам трешевый.. и с акумом на 4000 маха:d

з.ы. во прикольный..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

и еще микробластеры крутые фонари.. но цена мля..

оу..
судя по фото по центру отражатели на линзах

Під 50 баксів, то дохера. Тим паче, що там стандартні u2 чи t6 діоди, як на всіх китай-фарах. Хай би ще поставили цікавіші діоди. А так я хз за що майже удвічі переплачувати.
І чого трешова фара? Ну якщо хоче хтось з прожектором їздити...

І та батарея таки десь на 4000, якщо не повний трешак. Там 4*18650 з'єднані параллельно-послідовно. Тобто його ємність у два рази більша за ємність одного елемента. 2000, ну або майже 2000 нормально для нормальних китайських акумів.

Але то фігня загалом. "Класичний" ліхтарик, що всі ціпляють на руль, має один 18650. Цей - 4. Загальна ємність учетверо більша. Тож краще у будь-якому випадку. Є бажання - можна купити круту панасонієвську батарею з 3500 на кожному елементі.

Останнє редагування:
Купил отакой фонарик.

Собирался покупать совсем другой, но как только увидел этот, не смог устоять. Он нереально ахуенен.
что-то у тебя медалек мало ))

с чего ты взял, что он ахуенен?
меня вот что-то сомнения гложат :)

и нафиг оно надо??
чтобы вилку не угробить - реально полезная штука по грунтам кататься :)

дружбан ездил без этой защиты и после каждой поездки с брызгалкой для вилки кучу говнища с неё снимал...
а говнище это как наждачка ноги царапает и с каждым разом всё больше и больше туда пыли летит и убивает вилку...

я через 3 месяца снял пыльники - вообще ни песчинки! :клас:
только пыльники вытрусил и простирнул!

При нормально работающих пыльниках нафиг эта защита не нужна.
Ироническая :):):)

Купил новый телефончик к сумочке :D
Вот это я понимаю подход! :клас:

Останнє редагування:
А в інеті немає таких? Лише серед богів хт?

Хоча 99.9% що покажешь або звичайний ліхтарик, що взагалі для велосипеда не призначений, або китайський треш, або насправді нормальну фару, але за 100 баксів.

Хоча 99.9% що покажешь або звичайний ліхтарик, що взагалі для велосипеда не призначений, або китайський треш, або насправді нормальну фару, але за 100 баксів.

Не угадал. Я хотел показать вот это:

Это лучшее, из того что я видел.
Только желательно покупать фару у проверенного продавца, с проверенными диодами. Мне приходилось видеть фонари в одинаковых корпусах, но светящие совершенно по разному.

Останнє редагування:
Ну звичайний ліхтарик. Впринципі за рахунок бокових нормально засвітлює ближню зону, коли середній світитить дальню. Але це не відміняє стандартних проблем відсутності "складного" формування діаграми.

Чудове відео, де все це видно. І те, як вона світить в небо, теж - на стіні. А от якби оту пляму дальню розтягнути вбоки - щоб було видно ширше, ніж на півтора метра, розтягнути назад для рівномірності загальної плями, а верхні промені, що світять в небо та очі перехожим, завернути нижче. Це лише конічний/параболічний рефлектор зробити не в змозі.

У порівнянні з тим, з чим їздять більшість - світить звичайно краще. Але все одно світить неправильно.

Останнє редагування:
пробачте за оффтоп, але раптом у когось э карта "Велостиль", будь ласка - дайте на один день :)
Буду вдячний!

Прайд купить собралсо?

Возвращаясь к теме бюджетного велосвета, задумался покупке SolarStorm x2 и доработки его напильником (установка линзы френеля).

Кто юзал такую фару? Есть статистика?

Останнє редагування:
Возвращаясь к теме бюджетного велосвета, задумался покупке SolarStorm x2 и доработки его напильником (установка линзы френеля).

Я не юзал, но есть нечто подобное на таком диоде + у знакомого похожая.

Вопрос: зачем её дорабатывать? Она светит как прожектор - люди итак разбегаются по сторонам кто куда может :D

А центральное там пятно ярко выражено, чтобы свет не рассеивать и не слепить людей по сторонам ;)

Центральна пляма там добре виражена зовсім з-за іншої причини - бо конічний/параболічний рефлектор, що є найдешевшим варіантом оптичної системи ліхтарика, має діаграму у вигляді одного спрямованого променю. Він може бути різної ширини, але це завжди округла пляма.

Навіть елементарна лінза френеля з вертикальних призм дуже сильно заапгрейдить що до рівномірності світла.
Хоча до ідеалу ще далеко.

брат с такой катает.. говорит что не хватает бокового засвета..

Ну от найпростіша лінза френеля і вирішить цю проблему. До того ж не буде ярко вираженої нерівномірності засвіту.

Нормально світить, мона брати. Ціна у китайців 20, а по акціях і ще дешевше.

А лінзу краще шукай не у вигляді світлодіодної оптики, як по тому посиланню, а як звичайне скло. Може від іншої фари якої відрізати.
Я коли катав з великою фарою( десь 6см діаметр), то зточив по колу скло з мотоциклетної совкової.

Останнє редагування:
Возвращаясь к теме бюджетного велосвета,

Заказал на Али
ажж за $1.06

4fe8cf0c5fcc.jpg

Чисто поржать - сколько в наших веломагазинах будут стоить? :ги:

Більше, але ти замовив ***ню. Треба брати з 0.5Вт діодом, хочаб одним.

йопаный барабашовский тормозной адаптер кривой.. еще один поршень погиб... третий ***..

Назад
Зверху Знизу