Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Настроить не думал? Там нечему ломаться.
Я как-то полез настраивать своими кривыми руками, и так и сяк - а он никак не работает, в мастерской за 5 минут настроили и вуаля, все переключает...
люфты со временем могут появиться по заклепкам, ролики болтаются уже

купил новую каретку квадрат, на ней гайки с правой и левой резьбой и указатель на корпусе R (гайка с левой резьбой) L (гайка с правой резьбой). Т е сидя на велосипеде, чтобы снять старую каретку, где правая нога я откручиваю гайку по часовой стрелке, а где левая нога-против часовой?

зі сторони зірок( зправа) ліва різьба
тож R означає праву чашку

ВДешкой пшикнуть на ніч, потім гріти.
Алюмінієва ж рама? Прикипає нормально, але й з-за сильно різного коефіцієнту теплового розширення попускається та окисли розвалює при нагріві гарно.

ВДешкой пшикнуть на ніч, потім гріти.
Алюмінієва ж рама? Прикипає нормально, але й з-за сильно різного коефіцієнту теплового розширення попускається та окисли розвалює при нагріві гарно.
алюміній. та я боюсь шоб краска не вздулась на рамі....то якої температури гріти, градусів 90-100? ну а якщо не піде то дідусь допоможе гадаю))

100, нічого не станеться з фарбою.

ні - арматуру привариш

никогда не думал, что фирменные велопокрышки могут подделывать и продавать у нас без пометки(реплика), правда дешевле.

никогда не думал, что фирменные велопокрышки могут подделывать и продавать у нас без пометки(реплика), правда дешевле.
Про який бренд йде мова? Що б знати на що дивитись, дяк!

Де знайти ленту проти проколу по нормальній ціні?

Таке питання коли їду і кручу педалі смикається оця вся лампка під час руху і від цього ЦЕП цокотить, як пофіксить? Дякую! На ютубі шукав але щось не знайшов

Вкладення

• .webp
    .webp
    101.5 КБ · Перегляди: 89
Вчора вирішив пригадати старі відчуття - 8 років велік на стіні провисів... Кайфонув!
Контактні педалі - це таки крута річ!
p.s. 8 років на стіні - все працює як вчора настроював - передачі, гальма... навіть у велокомпі батарейка не сіла...
ohc=ox4QoL8v8CYQ7kNvgHojaAb&_nc_ht=scontent-iev1-1.webp

Назад
Зверху Знизу