Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Ух-ты. Перевернутая вилка с какой-то неведомой хернёй сбоку.
очень даже ведомая, и даавно! :)
Всё новое - это хорошенько подзабытое старое ;)

Kareta_122797.jpg

я так понял та неведомая херня крепится к колесу, а к той херне крепится сама вилка
Эта "неведомая херня" (а точнее - рессорная подвеска) является неотъемлемым конструктивным элементом самой вилки.

Без демферу буде гойдалка.

Гугление выяснило, что неведомая херня называется Lauf Leaf Trail Racer.

Вот статья с описанием.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В принципе она работает, но насколько она лучше обычной воздушки нипанятна.

Вряд-ли будет возможность её протестить, учитывая её цену. Насколько я понимаю, основная её фишка в малом весе.

Останнє редагування:
Без демферу буде гойдалка.
У нормальних ресор за демпфер працюють самі ресорні пластини, що труться одне об одне, а тут - хіба шо нанотехнологічні пластини, які будуть перетворювати вібрації на тепло при згинанні, могли б допомогти ;)

Я тоже сразу про рессоры вспомнил камазовские)))
Но ход же,мизерный у нее. И выглядит рвотно-монструозно. Хотя,одноногие вилки Лефти тоже по началу будоражили мозг!))))

Я как-то спрашивал местных экспертов,но ответа,по-моему,не дождался....
Повторюсь.
Что можете сказать о данном экспонате?

прикольно как по мне рессоры (вес практичность итд) уже в прошлом! вот по современнее будет.

Вкладення

• Screenshot_2014-05-16-08-09-56.webp
    Screenshot_2014-05-16-08-09-56.webp
    37 КБ · Перегляди: 112
  • bead75baa6b751e8386d531c3071b5b6.webp
    bead75baa6b751e8386d531c3071b5b6.webp
    54.2 КБ · Перегляди: 107
У нормальних ресор за демпфер працюють самі ресорні пластини, що труться одне об одне, а тут - хіба шо нанотехнологічні пластини, які будуть перетворювати вібрації на тепло при згинанні, могли б допомогти ;)

Може, але це погано впливає на роботу амортизатору вцілому.
Суть амортизатора - упругому елементу зтиснутись з мінімальним супротивом поглинувши удар, а потім демферу поглинути енергію зтисненого упрогого елемента( притримати відскок по-простому).

Тертя зохаває частину енергії відскоку звичайно, але воно ж так само працює й на зтисненні й заважає упругому елементу зтискатись.
Результат - якесь демферування відскоку є, але аморт погано хаває сам удар. Так в принципі усі дрочові амо вилки працюють. Тому краще їх не чистити бо чисті вони краще зтискаються, але відстрілюють безбожно.

В сабжу бачу чотири пари по 3 ресорини, які ніяк не контактують.

думал проехаться так чето в городе задымленность уже день так 3й

Что можете сказать о данном экспонате?
Переделали параллелограммную вилку.

прикольно как по мне рессоры (вес практичность итд) уже в прошлом! вот по современнее будет.
Вообще желейный байк получится. При наезде на кочку будет даже длина колёсной базы плыть. Обслуживать три амортизатора вместо одного - где же тут практичность?

Было бы изделие, а поломка найдется :D

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
! :)

Чому ти чуваків, що на шосерах по трасі 330 в день проїзджали називав рембами, коли 270 по єбеням їдеш?

Чому ти чуваків, що на шосерах по трасі 330 в день проїзджали називав рембами, коли 270 по єбеням їдеш?
Вони ж кожного дня перли ті триста, без передиху, на протязі семи днів. В мене так не вийде - максимум, що виходило - це 420 за два дні (точніше - десь за 35 годин), після чого були потрібні два-три дні без велосипеду.

Якщо не ввалювати, а їхати розмірено, робити це можна купу днів підряд. По собі дивлюсь, хоча я ані 300, ані навіть 200 за день не їздив. Сумно це, не люблю я цілий день крутити, обов'язково потрібні перериви на похавати, скупатись, мороженку тощо.

Якщо не ввалювати, а їхати розмірено, робити це можна купу днів підряд.
Вкручувати, чи ні (я й не "вкручую" - середня рідко виходить більше 20, якщо маршрут - суцілний асфальт) - а після 200 вже нікуди більше їхати не хочеться. А після 2х200 підряд - то вже повна торба. :(

А ти пиво після п'єш?

А ти пиво після п'єш?
Десь вже п'ять років, як воно мені остогидло - не п'ю зовсім.

Доречі подумав, що якби була подальша мотивація - ну, там, не тільки до Бердянська доїхать, а ще до Херсона, чи, там, до Ізмаїла - то може б і далі поїхав, хто зна?.. Нема можливості спробувать.

Якже приємно звучить тильки що проварений в парафіні ланцюг :клас:

А якщо не вийобуватись та просто змащувати, то він ніяк не звучить ;)

Назад
Зверху Знизу