Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для обсуждения курса гривны, доллара, евро, депозитов, банкоматов (БФ)

Офіційний курс гривні до іноземних валют
31.03.2014
100 Доларів США 1095.4600

На 10 копеек вверх

Офіційний курс гривні до іноземних валют
31.03.2014
100 Доларів США 1095.4600

На 10 копеек вверх

...и шо с того...сегодня начинали с 11.50 ,закончили ,11.30... кому он на *** нужен дорогой такой...только ***** может покупать больше 11.50...смысла нема...

На сегодня рыночный курс 11.6

купил по 11.4

...и шо с того...сегодня начинали с 11.50 ,закончили ,11.30... кому он на *** нужен дорогой такой...только ***** может покупать больше 11.50...смысла нема...

а платить ****** чем? деревянными?

Хм, доллар растет - фрилансерам только в плюс.

надо было :добіса:

Как вы полагаете импортёры расплачиваются с иностранными контрагентами?

Кроме того, посмотрите объёмы межбанка за вчера (740.70 Volume, млн $, почти на 100 млн больше, чем за предыдущий день) , когда тут тоже кричали что его никто не купит

Как вы полагаете импортёры расплачиваются с иностранными контрагентами?

Кроме того, посмотрите объёмы межбанка за вчера (740.70 Volume, млн $, почти на 100 млн больше, чем за предыдущий день) , когда тут тоже кричали что его никто не купит

на дату посмотри, бизнесмен.

Утром в ПУМБе был 11.40.
Сейчас уже 11.60 :(

конец месяца. валюту берут те, кто должен рассчитываться по контрактам.

А я о чём?

Кто там сомневался по поводу сегодняшней постановы 172?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
:) все такие спецы - на дату?
а Вы посмотрите на весь месяц - объемы практически одинаковые........и что?

:) все такие спецы - на дату?
а Вы посмотрите на весь месяц - объемы практически одинаковые........и что?

Не, ну люди говорят дорогой доллар никому не нужен

А я говорю, что тем дольше он будет дорогим - тем более вероятно, что экономика привыкнет к такому курсу т.к. спрос всё равно не падает, а цены корректируются с учётом нового курса

Если вы мне приведёте хоть один пример когда курс после того,как он на месяц устоялся в одном положении резко откатился - я в корне изменю своё мнение по ситуации...

тогда вам в Европу надо! хотя в Дании я жил тоже без договора на устных договоренностях.

Хотел спросить, но забыл
Зачем мне в Европу, если я её здесь буду делать?

Останнє редагування:
ограничение в 15000грн (в эквиваленте) в сутки, на снятие досрочно депозита в иностранной валюте, уже закончилось или нет?

5. Додаткові заходи щодо захисту національної грошової одиниці та нівелювання підвищеного емоційного фонду на ринку.

Зокрема банкам надано право достроково повертати вклади, залучені в іноземній валюті за всіма типами договорів, у національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції.

Також банки зобов’язано:
проводити роз’яснювальну роботу зі своїми клієнтами з метою недопущення дострокового зняття коштів, а також активно проводити стимулюючу роботу із залучення готівки на депозити та пролонгації депозитних договорів;
здійснювати видачу (отримання) готівкових коштів в іноземній валюті з поточних та депозитних рахунків клієнтів через каси та банкомати банків у межах до 15 000 (п’ятнадцяти тисяч) гривень на добу на одного клієнта в еквіваленті за офіційним курсом Національного банку України та не допускати обмежень щодо переказу коштів в іноземній валюті, що належать клієнтам, відповідно до нормативно-правових актів Національного банку України.

Постанова № 104 набирає чинності 28 лютого 2014 року і діє до прийняття Національним банком України окремого рішення, крім заходів, які перелічені в пункті 5 цього прес-релізу, дія яких втратить чинність 28 березня 2014 року.

теперь можно досрочно снять депозит, свыше 15000грн (эквивалент) в сутки?

сегодня пишут:

Водночас, ураховуючи збереження напруженої ситуації на грошово-кредитному ринку, Постановою № 172 запроваджено окремі додаткові стабілізаційні заходи, а саме:
ураховуючи підвищений попит на готівкову іноземну валюту, установлена максимальна сума її продажу одній фізичній особі, яка в еквіваленті не може перевищувати 15 000 гривень протягом одного операційного (робочого) дня

но тут речь о покупке валюты. А снятие досрочно валютного депозита, это не покупка валюты. Короче, должны отдавать валютные депозиты целиком или надо по 1500$ в сутки так же снимать?

Назад
Зверху Знизу