Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Телки и деньги, как обычно

• Автор теми Автор теми Balthazar
  • Дата створення Дата створення
Став, i якможна скорше, бо потiм скаже, що вiн нiчого не винен;)

хм. головне щоб потім самій не стати винною. :іржач:

аха:пиво::пиво::D:D:D:D хфантазия у меня богатая:ги::D:D:D:Dтак шо придумаем:пиво::пиво:
бач, від нашої фантазійності знов чоловіки розбіглись, якісь лякливі пішли , що за часи..ааа? :D

Телки и деньги, как обычно

хм. головне щоб потім самій не стати винною. :іржач:

Жiнка, чк би не хтiла, для слабкого мужчини завжди буде винною! Головне, щоб вона сама розумiла, що зовсiм не винна у його дитячих комплексах та жахах! Нехай вiн сам лiкуэ своiх комах )))

Жiнка, чк би не хтiла, для слабкого мужчини завжди буде винною! Головне, щоб вона сама розумiла, що зовсiм не винна у його дитячих комплексах та жахах! Нехай вiн сам лiкуэ своiх комах )))

так винною теж треба бути вміти, ще "вибачатися " будуть. :D

ниче:rolleyes: зато стойкие самые останутся :rolleyes: :D:D:D:D не все же разбежались , они в засаде сидят:D:D:D:D
а що вони там роблять? якщо це цікавіше , то може нам теж треба. :кльово:

ниче:rolleyes: зато стойкие самые останутся :rolleyes: :D:D:D:D не все же разбежались , они в засаде сидят:D:D:D:D

Высоко сижу, далеко гляжу.
Цыцьок не видать, хватит их ховать.
Покажите нам цыцькы. Пам-парам. :D

а що вони там роблять? якщо це цікавіше , то може нам теж треба. :кльово:

:незнаю: я вон тоже три дня в засаде была:rolleyes: реально там интересней:зуби::D:D:D:D:D

ааааа, воть воть воть я же говорила:D:D:D:D:D:D
трямочки:yahoo::yahoo::yahoo: и не надейся на лакомое:мораль::D:D:D:D

так винною теж треба бути вміти, ще "вибачатися " будуть. :D

I шо тi перепрошення? Коли гiвна ведерце пролилося? Нехай Бог вибачаэ, а ми пi демо далi.... Чистими та захищеними вiд чужих тараканчикiв;)

Штик-брик, щоб отримане бажання необхідне залицяння
ти ж як той Сірко скажений , - всіх бажаєш , от безстидний!!
:незнаю: я вон тоже три дня в засаде была:rolleyes: реально там интересней:зуби::D:D:D:D:D
о , так , там цікаво...а що там дають? :D

I шо тi перепрошення? Коли гiвна ведерце пролилося? Нехай Бог вибачаэ, а ми пi демо далi.... Чистими та захищеними вiд чужих тараканчикiв;)

ці малі створіння є у кожного , свої ще треба порахувати )) щоб на інших ображатися. Та і вибачати треба вчитися ,бо надмірна самовпевненість , зарозумілість , зайва гордість може зруйнувати добрі відносини.

Останнє редагування:
Штик-брик, щоб отримане бажання необхідне залицяння

ти ж як той Сірко скажений , - всіх бажаєш , от безстидний!!

о , так , там цікаво...а що там дають? :D

ці малі створіння є у кожного , свої ще треба порахувати )) щоб на інших ображатися. Та і вибачати треба вчитися ,бо надмірна самовпевненість , зарозумілість , зайва гордість може зруйнувати добрі відносини.

Це все може бути. Якщо э тi вiдносини....

любят..

только как по мне для этого должно сойдись два фактора
1 она действительно должна быть женщиной
2 она действительно должна любить своего мужчину
только тогда и ...
верно. если любит будет делать все что нужно.

а чем да?

никто ничего не должен, наши дамы сами виноваты в том, что желая показать себя прекрасными хозяйками берут всю домашку на себя. Надо изначально привлекать мужа в готовку/уборку хотя бы через раз и проблем не будет:)

Правильно, не будет партнёра - не будет с ним проблем :)

а разве девушки-айтишницы умеют готовить?

я - девушка - будущая айтишница. Сейчас готовить умею, посмотрим, что будет, когда доучусь и начну работать. Может, резко забуду, что делать у плиты надо :D

я - девушка - будущая айтишница.
- ні сину , це фантастика (с)
Сейчас готовить умею, посмотрим, что будет, когда доучусь и начну работать. Может, резко забуду, что делать у плиты надо :D
те що воно їстівне , ще не є вмінням готувати їжу. :D
краще давайте фотокартку , може взагалі це не знадобиться.)))

я - девушка - будущая айтишница. Сейчас готовить умею, посмотрим, что будет, когда доучусь и начну работать. Может, резко забуду, что делать у плиты надо :D

прими мои искренние соболезнования:D

Класс!
Только он еще нудный до тошнотиков:D

зато регулярно и качественно ****ает мозги..

главное не забудь что такое уход за собой и что ты девушка прежде всего, а потом уже айти

Назад
Зверху Знизу