Эта " избитая до полусмерти"(у которой нет ни одного синяка и царапины) журналистка Ольга Сницарчук, вот что она пишет в социальной сети. ...
Дорогой товарищ Nikl.
Что бы ты не писал, совершенно понятно, что твоя задача всячески обелять и выгораживать действия власти, ментов, гопников, прокуроров, судей и т.д.
Ты выискиваешь в чужих словах или действиях любую зацепку, чтобы хоть немного очернить противника власти и обелить власть.
Ты просто цепной пес большого начальника. Я понимаю, это твоя работа.
Как по-мне, ни один человек не может считаться нормальным, если он открыто симпатизирует власти, особенно такой, как наша.
И, вдобавок, чмырит и очерняет тех, кто сам выступает против власти.
Короче - ты ментальный мент. Мусор.
шановний Brain jumping, ви пропонуєте нове повстання кармелюків?
Я вірно вас зрозімла
?
Ні, зовсім не це.
Я пропоную об`єднуватись та озброюватись.
Об`єднуватись у професійній спылки, громадські організації, громадянські рухи, тощо...
Всередині цих об`єднань громадян створювати бойові отряди самооборони.
Озброюватись
грішми, адвокатами, бійцями, інтернет-хакерами, тролями, продажними ментами, власними сайтами, та інтернет-каналами.
Що повинні робити ці бойові отряди самооборони?
Вираховувати та відловлювати ублюдків, здавати їх ментам у юридичному супроводі, підключати до процеса адвокатів, пресу, надавати розголосу цю подію...
Тиснути на слідство, підкупати свідків, ментів, суддів, та домогатися посадки ублюдка.
Створювати нестерпні умови для ублюдка, та членів його сім`ї. Широко та голосно інформувати його сусідів та друзів про його вчинок. Тролити його в соціальних мережах. Перешкоджати йому просування в професійному плані.
Віраховувати ватажків, провокувати їх, робити підстави, фабрикувати проти них кримінальні справи, добиватися ув`язнення. Для цієї роботи потрібні: бійці, юристи, адвокати, продажні менти. За певні гроші таких людей можна буде знайти. Питання, де брати гроші. Відповідь: а) внески самих журналістів та громадських активістів, внески громадян, благодійні внески підприємців та політиків. Звісна річ, що "мочити" великих злочинців від влади буде неможливо, але висмикувати дрібноту та безжально розправлятись з нею буде цілком можливо. Це буде уроком для інших бійців, які зараз легко погоджуються брати участь у брудних справах. Вони впевнені, що це буде весело, та беспечно, і що їм за це нічого не буде. А якщо вони будуть знати, що хтось з них може раптово попасти "під роздачу", то вже добре подумає... Ось, що я про це думаю...
Тощо.
Я розумію, що я дуже радикально налаштований.
Але час вимагає саме таких дій.
------------------------------------------------