Они всё переносят на себя и ощущают фантомные боли. Стерилизация самок их так не впечатляет.[/QUOTE)
Та мабуть🤷. Але може чолов'яга хоче того пса нестерильного забрати,тоще є шанс поки що😆
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Они всё переносят на себя и ощущают фантомные боли. Стерилизация самок их так не впечатляет.[/QUOTE)
Та мабуть🤷. Але може чолов'яга хоче того пса нестерильного забрати,тоще є шанс поки що😆
А що з псом не так, окрім Вашого бажання знищити його морально та покалічити фізиологічно?
А шо делать? Надо спасать парня![]()
Надо спасать Отводенко![]()
Пса - не собаку)Ту собаку мне не жалко.
Мешок корма ему купить можешь?
Я вас,можливо,здивую,але **** без участі кобеля ніяк не може плодитись. Тож у сучасному світі стерилізація і сук,і кобелів-обов'язкова,особливо безпритульних. Подивіться навкруги: весь інтернет завалений тими бідолашними цуценятами.
Вас беспокоят только яйца. Ребята поумней сообразили, что это уловка. Но вы с флаконом особо упоротые персонажи.
Они всё переносят на себя и ощущают фантомные боли.
Та зрозуміло, підйобки стосовно кастрації кобелів Вам приносить емоційне задоволення, не виносьте на загал Ваші особисті проблеми, і все буде добре.Стерилизация самок их так не впечатляет.
все так. Мешок корма ему купить можешь?
Не морочте мені оті самі яйця, бо я утримую три собаки і одна з них привезена з місцевого притулку для тварин. Він інвалід, ампутовано передню лапу після травмування. Мене вам не зарахувати до живодерів.
Та зрозуміло, підйобки стосовно кастрації кобелів Вам приносить емоційне задоволення, не виносьте на загал Ваші особисті проблеми, і все буде добре.
Окрім того що купляємо з дружиною корм для притулку, іще й забрали додому одного пса. У мене на роботі пси подрали одного з своїх, то ми заплатили за операцію, іншого я на власному автомобілі возив у ветлікарню. Щоправда їх через півроку потруїв хтось не тільки цих, а по району багато.
А ти персонально що зробив у тому плані? Волонтер?![]()
Откуда вы знаете?Задоволення від процесу вони не отримують.
Каракатиця напевно усім про то розповіла.Откуда вы знаете?
Крысы - и те удовольствие от прОцесса получают)Каракатиця напевно усім про то розповіла.
От не захтів я їх калічити, і маю проблему бо два кобеля і одна ****. Але нічого, бо я усвідомлюю що воно теж мають уяву, розуміння та почуття.Поясніть,нащо вашим собакам зберігати статеву функцію?
А от ті хто тішать себе передчуттям кастрації живої істоти, то збоченці. Для них то є задоволенням.Крысы - и те удовольствие от прОцесса получают)
А от ті хто тішать себе передчуттям кастрації живої істоти, то збоченці. Для них то є задоволенням.
Дивне питання, я періодично проходжу перевірку стану здоров'я.Ви адекватний?
Та то фигня. Настоящий героизм в стране где уровень обеспечения наиболее беззащитных слоев населения в разЫ меньше нормы, перейматыся судьбой стихийно плодящегося поголовья полудикого зверья.Ви адекватний? Хоча питання риторичне... Хто себе цим тішить? То є необхідність. Так робить увесь цивілізований світ. А у нас,як завжди,отакі типу " жалостиві" допускають неконтрольоване розпліднення тварин,а потім по посадках в мороз їх викидають,щоб волонтери без діла не сиділи. Зате мої собаки не покалічені! Герої...
Та то фигня. Настоящий героизм в стране где уровень обеспечения наиболее беззащитных слоев населения в разЫ меньше нормы, перейматыся судьбой стихийно плодящегося поголовья полудикого зверья.
дед, ты не прав! степень цивилизованности общества измеряется отношением этого общества к старикам и животным
бедность не исключает заботу о слабых/незащищенных
Дивне питання, я періодично проходжу перевірку стану здоров'я.
Я не заперечую потреби, потрібно регулювати чисельність тварин що мешкають поряд з людьми.
Питання у загалом у іншому, саме адекватності, тої особи яка демонструє не зовсім адекватну зацікавленість у певному процесі. Якщо ви це не зрозуміли, то як у вас справи з самокритикою? Можливо час подбати про душевне здоров'я.