Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тайсон вакцинирован и скоро будет кастрирован! Ищет дом!

Re: Тайсон вакцинирован и скоро будет кастрирован! Ищет дом!

А що з псом не так, окрім Вашого бажання знищити його морально та покалічити фізиологічно?

все так. Мешок корма ему купить можешь?

Шота не везёт этому Тайсону с новыми приёмными родителями. Может всё дело в имени? Предлагаю его в Холифилда переименовать или в Кличко на худой конец.
Виталя, Виталя, Виталя... Фас его!

Я вас,можливо,здивую,але **** без участі кобеля ніяк не може плодитись. Тож у сучасному світі стерилізація і сук,і кобелів-обов'язкова,особливо безпритульних. Подивіться навкруги: весь інтернет завалений тими бідолашними цуценятами.

Не морочте мені оті самі яйця, бо я утримую три собаки і одна з них привезена з місцевого притулку для тварин. Він інвалід, ампутовано передню лапу після травмування. Мене вам не зарахувати до живодерів.

Вас беспокоят только яйца. Ребята поумней сообразили, что это уловка. Но вы с флаконом особо упоротые персонажи.

Они всё переносят на себя и ощущают фантомные боли.

Стерилизация самок их так не впечатляет.
Та зрозуміло, підйобки стосовно кастрації кобелів Вам приносить емоційне задоволення, не виносьте на загал Ваші особисті проблеми, і все буде добре.

все так. Мешок корма ему купить можешь?

Окрім того що купляємо з дружиною корм для притулку, іще й забрали додому одного пса. У мене на роботі пси подрали одного з своїх, то ми заплатили за операцію, іншого я на власному автомобілі возив у ветлікарню. Щоправда їх через півроку потруїв хтось не тільки цих, а по району багато.
А ти персонально що зробив у тому плані? Волонтер?:незнаю:

Не морочте мені оті самі яйця, бо я утримую три собаки і одна з них привезена з місцевого притулку для тварин. Він інвалід, ампутовано передню лапу після травмування. Мене вам не зарахувати до живодерів.

Та зрозуміло, підйобки стосовно кастрації кобелів Вам приносить емоційне задоволення, не виносьте на загал Ваші особисті проблеми, і все буде добре.

Окрім того що купляємо з дружиною корм для притулку, іще й забрали додому одного пса. У мене на роботі пси подрали одного з своїх, то ми заплатили за операцію, іншого я на власному автомобілі возив у ветлікарню. Щоправда їх через півроку потруїв хтось не тільки цих, а по району багато.
А ти персонально що зробив у тому плані? Волонтер?:незнаю:

Всі вже зрозуміли,що собак ви любите і допомагаєте. В тому то й річ,дуже дивно,що ви не розумієте переваги стерилізації. Може,якби були стерильні пси у вас на роботі,нікого б і не подрали б,і ніякої операції було б не потрібно. Стерильні собаки здоровіші,спокійніші,і живуть довше. Поясніть,нащо вашим собакам зберігати статеву функцію? Задоволення від процесу вони не отримують.

Поясніть,нащо вашим собакам зберігати статеву функцію?
От не захтів я їх калічити, і маю проблему бо два кобеля і одна ****. Але нічого, бо я усвідомлюю що воно теж мають уяву, розуміння та почуття.

Крысы - и те удовольствие от прОцесса получают)
А от ті хто тішать себе передчуттям кастрації живої істоти, то збоченці. Для них то є задоволенням.

А от ті хто тішать себе передчуттям кастрації живої істоти, то збоченці. Для них то є задоволенням.

Ви адекватний? Хоча питання риторичне... Хто себе цим тішить? То є необхідність. Так робить увесь цивілізований світ. А у нас,як завжди,отакі типу " жалостиві" допускають неконтрольоване розпліднення тварин,а потім по посадках в мороз їх викидають,щоб волонтери без діла не сиділи. Зате мої собаки не покалічені! Герої...

Дивне питання, я періодично проходжу перевірку стану здоров'я.
Я не заперечую потреби, потрібно регулювати чисельність тварин що мешкають поряд з людьми.
Питання у загалом у іншому, саме адекватності, тої особи яка демонструє не зовсім адекватну зацікавленість у певному процесі. Якщо ви це не зрозуміли, то як у вас справи з самокритикою? Можливо час подбати про душевне здоров'я.

Ви адекватний? Хоча питання риторичне... Хто себе цим тішить? То є необхідність. Так робить увесь цивілізований світ. А у нас,як завжди,отакі типу " жалостиві" допускають неконтрольоване розпліднення тварин,а потім по посадках в мороз їх викидають,щоб волонтери без діла не сиділи. Зате мої собаки не покалічені! Герої...
Та то фигня. Настоящий героизм в стране где уровень обеспечения наиболее беззащитных слоев населения в разЫ меньше нормы, перейматыся судьбой стихийно плодящегося поголовья полудикого зверья.

Та то фигня. Настоящий героизм в стране где уровень обеспечения наиболее беззащитных слоев населения в разЫ меньше нормы, перейматыся судьбой стихийно плодящегося поголовья полудикого зверья.

дед, ты не прав! степень цивилизованности общества измеряется отношением этого общества к старикам и животным

бедность не исключает заботу о слабых/незащищенных

дед, ты не прав! степень цивилизованности общества измеряется отношением этого общества к старикам и животным

бедность не исключает заботу о слабых/незащищенных

Браво! Нарешті адекватний допис. Як правило,волонтери-люди дуууже небагаті.

Дивне питання, я періодично проходжу перевірку стану здоров'я.
Я не заперечую потреби, потрібно регулювати чисельність тварин що мешкають поряд з людьми.
Питання у загалом у іншому, саме адекватності, тої особи яка демонструє не зовсім адекватну зацікавленість у певному процесі. Якщо ви це не зрозуміли, то як у вас справи з самокритикою? Можливо час подбати про душевне здоров'я.

Підкажіть мені,будь ласка,яка особа і як само демонструвала неадекватну зацікавленість?

Назад
Зверху Знизу