Вислів мій, звичайно. Та де там ви побачили "проти"?
Тобто я неправильно зрозуміла і ви не проти?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вислів мій, звичайно. Та де там ви побачили "проти"?
Не проти чого? Кастрації безпритульних цуциків? Звичайно не проти...Тобто я неправильно зрозуміла і ви не проти?
Не проти чого? Кастрації безпритульних цуциків? Звичайно не проти...Хоча й вважаю це жорстоким відношенням до тварини.
З цим згоден.Згодна,приємного мало. Але це краще,ніж топити або викидати небажаний виводок.
Ну то й добре.З цим згоден.![]()
Хоча й вважаю це жорстоким відношенням до тварини.
По отношению к животному - да. Вот только какого мнения будут по этому поводу сами животные...Меньшее зло как не крути
По отношению к животному - да. Вот только какого мнения будут по этому поводу сами животные...![]()
Та хз... Мутации - горькая правда нашей жизни...Этого мы никогда не узнаем![]()
Та хз... Мутации - горькая правда нашей жизни...![]()
Адреса: Хутор Конопельки
Из: Ukraine
Дописів: 79 196
Нну и?Дет - ты с ума сошел совсем что ли? Не бережешь ты себя
По отношению к животному - да. Вот только какого мнения будут по этому поводу сами животные...![]()
Это животное забывает про свой приплод через несколько месяцев. Зачастую начинает с ним конкурировать за пишу. А несчастные котята и щенки должны выживать на улице без постоянного питания и крыши над головой.
Ще сюди ж,як у не кастрованих кобелів зносить дах,коли вони почують тічну суку,вони несуться світ за очі і потрапляють під машини,як вони загризають одне одного на собачіх весіллях.
Так это уже природа. Она по любому свое возьмет.Ще сюди ж,як у не кастрованих кобелів зносить дах,коли вони почують тічну суку,вони несуться світ за очі і потрапляють під машини,як вони загризають одне одного на собачіх весіллях.
Так это уже природа. Она по любому свое возьмет.
Угу, а под КАМАЗом так особенно...Якщо тварина стерильна,в неї більше шансів залишитися цілою та неушкодженою.
Угу, а под КАМАЗом так особенно...
Какая мерзкая *****! Усыпить на хер.
Неудивительно. Какой ***** будет держать эту грязную тупую *****.
Кстати, вроде деликатес.
Вот его дом!