4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Mark&Ole
  • Дата створення Дата створення
Недавно змінив роботу. Так ось з самої першої миті на новому місці помітив одну особу жіночої статті. Помітив це ще легко сказано;)
Так ось вже другий тиждень працюю, і все ніяк з голови не вилазить вона. Тим більше що працюємо в одній кімнаті. До себе не дуже підпускає ... Пробував і так, і сяк - безрезультатно. На руках обручок ніяких немає, але мимоволі під час її розмови по мобільному зрозумів, що вона, можливо, одружена і має дітей. Пробував знайти про нею хоч якусь інформацію по своїй базі - нуль.
Що робити? Реально, що вона може не носити обручки? Алергія на золото чи як?:rolleyes:

а напрямую спросить , ссыкотно?:D

а еще у неё может быть аллергия на безынициативных мужчин;)

ТС, а у тебя дефки были то? Как ты их уламывал, ухаживал и т.п.?

Такое впечатление что никогда баб не видел, а тут увидел, зачесалось, а не знаешь как уда и что ))) Как в анекдоте про русалку "а как?"

Вот смотрите, у Вас уже на таком элементарном вопросе - двухнедельная запинка. А представьте, как Вам сложно будет выяснять какие-то бытовые вопросы, я уже не говорю об интимных отношениях, к примеру. Оставьте это гиблое дело. Или прокачивайте skill tree.

А я думал сколько вы выдержите и первой страницы не продержались. Украинофобы.

И сразу второй кукарекает...
Російське походження дається взнаки, не звертай уваги.

Вот смотрите, у Вас уже на таком элементарном вопросе - двухнедельная запинка. А представьте, как Вам сложно будет выяснять какие-то бытовые вопросы, я уже не говорю об интимных отношениях, к примеру. Оставьте это гиблое дело. Или прокачивайте skill tree.

Думаю поки не треба поспішати, ще все попереду

що тобі показати?

Вона українка, а не москалиха

Понятно... С таким подходом... чеж тут удивляться?:D
Я бы с таким и пивка бы не пошел попить:)

А я думал сколько вы выдержите и первой страницы не продержались. Украинофобы.

И сразу второй кукарекает...

Видишь ли, мальчик. Есть правила хорошего тона. Если все общаются на одном языке и ты его знаешь, то по таким правилам ты должен поддержать беседу на том же языке.

Недавно змінив роботу. Так ось з самої першої миті на новому місці помітив одну особу жіночої статті. Помітив це ще легко сказано;)
Так ось вже другий тиждень працюю, і все ніяк з голови не вилазить вона. Тим більше що працюємо в одній кімнаті. До себе не дуже підпускає ... Пробував і так, і сяк - безрезультатно. На руках обручок ніяких немає, але мимоволі під час її розмови по мобільному зрозумів, що вона, можливо, одружена і має дітей. Пробував знайти про нею хоч якусь інформацію по своїй базі - нуль.
Що робити?
Гімно дробити.
Спитати у дівчини відверто важко? Так витягни, хлопче, язик з сраки та й спитай. За це писок не б'ють. Навіть наявність іншого чоловіка не досить складна перешкода на шляху до щастя.

Назад
Зверху Знизу