Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Маю іншу думку з того питання . Вона ґрунтується на тому , що ми маємо приклад Харкова, який так само в пішій доступності від Росіян. І доречі він так само як і Харків проспав атаку . То все питання до керівництва .

Опять брод по кругу. Есть ещё пример города Сум

.,jhgфйцук678921ё

Натрикелю ? Натрикелю ! Бачили скільки людей сьогодні в центрі ? Тепло . У вас вже закінчились ідеї де можна погуляти і ви вже починаєте тихо ненавидіти ту всю неквапливу львівську історію ?

Останнє редагування:

Натрикелю ? Натрикелю ! Бачили скільки людей сьогодні в центрі ? Тепло . У вас вже закінчились ідеї де можна погуляти і ви вже починаєте тихо ненавидіти ту всю неквапливу львівську історію ?
Сьгодні не бачила і бачити не хочу) мені такий мурашник не подобається. У тому центрі навіть з Гугл картами крутишся як ******ок)) а потрібне місце за зачиненою брамою у дворі і без вивісок.
Гуляю собі в лісочку. Тихо, класно.
у дворі сиджу, гойдаюся, читаю детектив

Сьгодні не бачила і бачити не хочу) мені такий мурашник не подобається. У тому центрі навіть з Гугл картами крутишся як ******ок)) а потрібне місце за зачиненою брамою у дворі і без вивісок.
Гуляю собі в лісочку. Тихо, класно.
у дворі сиджу, гойдаюся, читаю детектив

Так і думав , що ви там по тому парку гуляєте . вЕсна . Скільки їх ще залишилось . Що там ваш арендодавець? Поки було затишшя міг би і речі вам відправити . Трусики різноманітні . Плюс своїх дві пари. Хоча і його я би теж зрозумів . Під обстріл попасти заради речей - така собі ідея

Прямий натяк на непрямі доходи :)

⚡️Президент Украины Владимир Зеленский обратился к народу и политикам Кипра:

«Республика Кипр имеет очень мощные инструменты влияния на российское общество. Уникальная сила, которую можно поставить на службу мира».

Так і думав , що ви там по тому парку гуляєте . вЕсна . Скільки їх ще залишилось . Що там ваш арендодавець? Поки було затишшя міг би і речі вам відправити . Трусики різноманітні . Плюс своїх дві пари. Хоча і його я би теж зрозумів . Під обстріл попасти заради речей - така собі ідея
Та речі хай там, усе необхідне в мене є. Як буде так і буде. Вікна зашиті і норм.

Вкладення

• 254086B2-D8EE-42C2-8BEC-A7A810B11B48.webp
    254086B2-D8EE-42C2-8BEC-A7A810B11B48.webp
    33.6 КБ · Перегляди: 134

Які це потужні інструмуенти в голодупих жебраків , віруючих в Зевса ?
Та є там декілька:)
Але я думаю , що ні . Ну якщо нам хтось заводить гроші , на які ми існуємо в тому числі , ми не зможемо не брати . То наша державна політика . Ми існувати як інститут міжнародний перестанемо :)

Матір Наташі Корольової більше не кохає зятя після його висеру про Бучу. Відписалася

Матір Наташі Корольової більше не кохає зятя після його висеру про Бучу. Відписалася

Ми всі дивуємся тому населенню . Рівню їх соціальної зомбованності. Але уявіть що ви комусь з північної Кореї скажете , що Кім ***** . Як і батько його і дід. Розірвуть . Просто розірвуть

мертвечука все раскулачивают

мертвечука все раскулачивают

Мене ще ось що цікавить . Ну дали йому браслет і живи по прописці . Добре . Якщо то такий як в фільмах , то якщо ти його знімаєш , або виходиш за територію він пищить і прилітає поліція . Ну не втечеш . А шо робить той ? Він його знімає , та сідає в літак !!!?? І летить в Москву . Так . Стапе. Я починаю щось розуміти . Якщо в мене є літак , адвокат , трохи бабосів, і потужний кум - то я можу все в цій державі ??? Чому Венедикиова не порушує справи на всіх хто допомогає?
Кум в мене є такий , замість літака квитки в Португалію , адвокат в мене Аліса , в піхві дверцята , з бабосиками трохи туго . Але можна подумати в Медведчука зараз з ними добре . Тільки він тупий . Заробляв собі та лобіював путінськи інтереси . А я буду все в Ірину Фаріон вкладати . Партію теж зробимо. Обіцяю замінити посадки на лісосмуги !

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу