Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
А навіщо ті аналізи?
Хто хворіє нехай лікується та одужує, хто здоровий- нехай не переймається.
А фармацевти краще нехай відчиняють аптеки та завозять ліки

Щоб не жерти і не годували антибіотиками, на всяк випадок. Бо потім буде треба, а все згодували "на всякий случай, чтобы бронхита не было"...

Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Грузія відмовилась вводити економічні санкції для Росії . Так само як Молдова і Угорщина . Ми то повинні знати . А шо там Ізраїль ?

Грузія відмовилась вводити економічні санкції для Росії . Так само як Молдова і Угорщина . Ми то повинні знати . А шо там Ізраїль ?

А ты думал эти метастазы можно за месяц отрубить?

Мониторинговая миссия к нам сейчас не приедет. А к лету их останки собаки дожрут

Спрошу сейчас, что по нашей области на сейчас с будущими пленными...

Щоб не жерти і не годували антибіотиками, на всяк випадок. Бо потім буде треба, а все згодували "на всякий случай, чтобы бронхита не было"...

Ну якби я свого часу Люми б не слухав то вилікувався би в Україні як жінка та діти а не в Туреччині.

А ты думал эти метастазы можно за месяц отрубить?

Я думаю що зараз Росії в принципі комфортно під санкціями наскільки то можливо . Бо кожен день вона отримую по 600 млн долларів від продажу .
Але по-перше так буде не завжди , а по- друге то про що і іде мова - визначились країни які заявили що вони згодні щоб так було і далі .

Без пояснень було би краще

Останнє редагування:

Я думаю що зараз Росії в принципі комфортно під санкціями наскільки то можливо . Бо кожен день вона отримую по 600 млн долларів від продажу .
Але по-перше так буде не завжди , а по- друге то про що і іде мова - визначились країни які заявили що вони згодні щоб так було і далі .

Есть общественный интерес и приватный. Так вот- как раз санкции ударили по приватному интересу. И возмещать убытки многомиллиардных потерь карманных коррупционеров ***ло не будет, прикрываясь общественным интересом. Про уровень ожиданий я всегда пишу. А чуть погодя пойдут под новичка медведчуки и прочие рабиновичи. Они ещё пока необходимы чтобы вписать их в канву соглашений

Есть общественный интерес и приватный. Так вот- как раз санкции ударили по приватному интересу. И возмещать убытки многомиллиардных потерь карманных коррупционеров ***ло не будет, прикрываясь общественным интересом

Пожалуй що так . Ну і плюс трохи звичайним росіянам важко може стати . Але то не зупинить війну . Всі ті санкції більше для власних рейтингів . Ну не буде у якогось чувака яхти . Чи збуту алюмінію . Нам то що ?

Пожалуй що так . Ну і плюс трохи звичайним росіянам важко може стати . Але то не зупинить війну . Всі ті санкції більше для власних рейтингів . Ну не буде у якогось чувака яхти . Чи збуту алюмінію . Нам то що ?

А тобі зараз же повинні голову ***ла на блюді донести? Хто ці люди, га? А ты їм що - пісечку?

А тобі зараз же повинні голову ***ла на блюді донести? Хто ці люди, га? А ты їм що - пісечку?

А я веган . Яка в мене піхвочка? Це питання я до кожного з вас адресую .

Ну нічого собі Подоляк мочить : мобільні крематорії які взяли з собою росіяни , то не для них. А для нас з вами . Ідея на міліон .

На Одесской неприятности случились ...

Ну нічого собі Подоляк мочить : мобільні крематорії які взяли з собою росіяни , то не для них. А для нас з вами . Ідея на міліон .

Логика в этой идеи есть - не свой же оркестр и не парадную форму они там жечь собирались!

Орбан победил на выборах.

Интересно, а был ли опыт изгнания из Евросоюза, ну кроме брекзита

Ну якби я свого часу Люми б не слухав то вилікувався би в Україні як жінка та діти а не в Туреччині.

Дивно якось розмовляти про людину, якої тут немає. Я б сказала , навіть, гидко... Та ще й перекладати відповідальність за свої рішення на інших

Орбан победил на выборах.

Интересно, а был ли опыт изгнания из Евросоюза, ну кроме брекзита

Після ситуації в Бучі не зробити радикальних кроків хоча би по озброєнню України лише тому , що бензин на заправках буде по 4 євро - то вже не покидьки і мерзотники . То такі самі вбивці як і руські . Там хіба що Борис щось кричить та Польша . Я особисто досі не можу то пережити в собі .
То щось окремо від добра і зла . Навіть окремо від війни .

Після ситуації в Бучі не зробити радикальних кроків хоча би по озброєнню України лише тому , що бензин на заправках буде по 4 євро - то вже не покидьки і мерзотники . То такі самі вбивці як і руські . Там хіба що Борис щось кричить та Польша . Я особисто досі не можу то пережити в собі .
То щось окремо від добра і зла . Навіть окремо від війни .

Попробуй откусить себе руку. Как быстро это можно сделать? Вчера где-то проскакивала диаграмма продаж оружия ***лостану, последние 20 лет. Можешь догадатся, кто в первых рядах

Попробуй откусить себе руку. Как быстро это можно сделать? Вчера где-то проскакивала диаграмма продаж оружия ***лостану, последние 20 лет. Можешь догадатся, кто в первых рядах

Звичайно найбільш жадібні . Французи і німці . Конче з тим , після таких подій в Бучі ясно ,що росія нічого з нами не підпише і війська не виведе . То факт .

Назад
Зверху Знизу