Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Не ищи среди местных и все. Нас тут дама из Чернигова прекрасно стрижет, красит. Так же и с остальным. У вас там брак мозгов у коренного населения
Манік робила дівчина з Миколаєва. Стригтся і фарбувати поки не зважилася

Я гадаю, що треба пошукати на інста сторінках. Люди змінили локацію, але ж досвід в наявності

Перший шок від тих справ воєнних вже пройшов . Дуже сумно але Харків нікуди з арени подій не дінеться . Треба починати жити по-новому , Натрикелю . Якось рухатись . Думаю , що ідея яка зараз у всіх в головах « почекаю місяць , буде все ясно « - вона хибна . Тут самий час принципово все переглянути .

Тех, кто сейчас вынужден жить и работать у вас в городе. Таких немало. Но продолжай конечно корчить из себя пана, кривляясь на украинском

Щоб робити такі поради треба бути як мінімум знайомими . Але ти можеш продовжувати спілкування в звичному тобі форматі .

Тех, кто сейчас вынужден жить и работать у вас в городе. Таких немало. Но продолжай конечно корчить из себя пана, кривляясь на украинском
:клас:

Меня вот откровенно не интересует плач фельдмана. Эвакуируют приюты животных, а он своих не может пристроить в другие зоопарки, которые ещё функционируют. Странно

Ага,смотрел,поправился он конечно хорошо

Щоб робити такі поради треба бути як мінімум знайомими . Але ти можеш продовжувати спілкування в звичному тобі форматі .

Та ні, ще треба відхреститись від знайомств зі "східняками". Щоб не було морального клопоту

Перший шок від тих справ воєнних вже пройшов . Дуже сумно але Харків нікуди з арени подій не дінеться . Треба починати жити по-новому , Натрикелю . Якось рухатись . Думаю , що ідея яка зараз у всіх в головах « почекаю місяць , буде все ясно « - вона хибна . Тут самий час принципово все переглянути .

Тебе то рассуждать, сидишь на западной,приезжай в Харьков:)

Твоя українська дещо кострубата

Ну то не дивно . Але я намагаюсь поліпшити ту ситуацію . А чого ти саме мене вибрала для своїх освідчень ? Моя мова дуже відрізняється від решти тут , чи чому саме ?

Та ні, ще треба відхреститись від знайомств зі "східняками". Щоб не було морального клопоту

О’кей . Досить вже тих проекцій . Нагадую основний принцип спілкування . Не бути тупим .

Жириновский **** :браво:

Жырика в мавзик должны уложить. В худом случае, возле стены прикопать

Очевидно задолго до официального подтверждения.
May be... Но теперь уже официально.
Странно было скрывать и сейчас объявить.
Кмк он лежал овощем под аппаратом и просто сейчас отключили.
Теперь в аду устраивается....
Мерзкий был человек

Про оборудование для снятия нагрузки с колена выяснил?

Наколенник с амортизатором выдали. Не удобен, жду другой.
Не сгибая могу костылять и без палочки уже.:збентежений:

Назад
Зверху Знизу