Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Очередные дрг у вас с тыла заезжают, через таможню, так что ваши домашние воины могут спать спокойно

У самураев нет цели, только путь:кручусь:

У самураев нет цели, только путь:кручусь:

Мои выехавшие на западенщину 50/50 самозаняты. Гуманитарка формирование заказов, привлечение средств/непосредственно доставка в регионы, вывоз из регионов. Пили наверное все первую неделю, как выехали. Айтишники айтишат, что-то донатят, формируют общины и инфо-каналы для выехавших. А у Джуса трутни собрались профессиональные

Мои выехавшие на западенщину 50/50 самозаняты. Гуманитарка формирование заказов, привлечение средств/непосредственно доставка в регионы, вывоз из регионов. Пили наверное все первую неделю, как выехали. Айтишники айтишат, что-то донатят, формируют общины и инфо-каналы для выехавших. А у Джуса трутни собрались профессиональные

А мы не знаем, кто там собрался. Из всех - только Джуса. И то, еще неизвестно
Я скорее про понимание людьми смысла/бессмысленности блокпоста
Скорей всего, смысла в нем там не видят, потому и игнорят.

А мы не знаем, кто там собрался. Из всех - только Джуса. И то, еще неизвестно
Я скорее про понимание людьми смысла/бессмысленности блокпоста
Скорей всего, смысла в нем там не видят, потому и игнорят.

Трутни просто с Байденом сидят и ничего не делают чтобы защитить Львов

Такі самі люди . Гуманітарка , волонтери , робота , навчання в теробороні .
І додаток до цього- блокпост. Ось на нього ніхто не хоче ходити .

Міжнародний червоний хрест - якась проросійська організація .

Международный комитет Красного Креста заявил, что не может оказать помощь Мариуполю, так как требует от России и Украины гарантий безопасного прохода.

***ді , ну пишіть так як воно є . росія не дає коридору . І крапка . росія не припиняє обстрілу . Або росія не дає гарантій .

Той літній керівник міжнародною фірми з охорони «НАТО « зовсім вже дурний . З ним все ясно . Холодна війна в нього .

Останнє редагування:

Знову повертається ковідна тематика?

Вкладення

• .webp
    .webp
    86.7 КБ · Перегляди: 173

Знову повертається ковідна тематика?

Я вирішив купити свиню . Живою Вагою.
Серйозно . Хтось скаже: Дмитро , ти сильно здав . В тебе були задатки хорватського поета Мотрича, а тепер ти сраний міщанин . Але я раціональний . То є антипод чокнутому. Гірше за все бути посередині .

Такі самі люди . Гуманітарка , волонтери , робота , навчання в теробороні .
І додаток до цього- блокпост. Ось на нього ніхто не хоче ходити .

А навіщо на нього ходити, массово. Яка функція на данний час, якщо особа не з тероборони? Чай, кофе, перекур?

Я вирішив купити свиню . Живою Вагою.
Серйозно . Хтось скаже: Дмитро , ти сильно здав . В тебе були задатки хорватського поета Мотрича, а тепер ти сраний міщанин . Але я раціональний . То є антипод чокнутому. Гірше за все бути посередині .

В тебе будуть поросятки жити? :D

Перепрошую у тих , хто по підвалах . Але сьогодні подивився Зимню Вишню. Ту радянщину махрову . Нагадаю . Живе баба з дитиною 5 років , здає його в дитсадок на 5 днів , щоб влаштувати своє життя . В неї є один жонатик. С машиною , посадою . Він її чпокає на дачі у друга , но “ Ровно в 9 мама ждет тебя домой» вони разом працюють ще до купи . Вона його любить , а він Юрій Соломін. Подруги її знайомлять з чуваком з ФРН . Такий високий , красивий . З акцентом і на мерседесі . Він одразу влюбляться і пропонує одружитись . Вивезти з совка , дарить автомат її сину . Вона думає , що йому відповісти , а ще між цими всіми відносинами , має страного мужика з дисертацією . Дає тому німцю згоду , іде з ним до ФРН , але жонатик їх наздоганяє і забирає в нього свою жінку . Але на ніч знов не залишається в неї . Я подивився - подивився на ту кумедію і в мене питання : чому всі продажні ***ді все обов`язково виправдовують любов’ю ?
« Нас было двое , нас кто-то предал «

Трішки гострої політичної сатири :

ЦБ России выпустил рекомендации для банков по конвертации валютной ипотеки в рубли. В сообщении регулятора говорится, что для заемщиков, обратившихся для конвертации ипотеки до 31 мая 2022 года, рекомендовано применять курс, установленный ЦБ на 18 февраля.

-А где банки будут брать вторую половину курса?

- Заходит Набиулина однажды в бар и угощает всех за счет заведения.

• Це лайк!
Реакції: D2D

Перепрошую у тих , хто по підвалах . Але сьогодні подивився Зимню Вишню. Ту радянщину махрову . Нагадаю . Живе баба з дитиною 5 років , здає його в дитсадок на 5 днів , щоб влаштувати своє життя . В неї є один жонатик. С машиною , посадою . Він її чпокає на дачі у друга , но “ Ровно в 9 мама ждет тебя домой» вони разом працюють ще до купи . Вона його любить , а він Юрій Соломін. Подруги її знайомлять з чуваком з ФРН . Такий високий , красивий . З акцентом і на мерседесі . Він одразу влюбляться і пропонує одружитись . Вивезти з совка , дарить автомат її сину . Вона думає , що йому відповісти , а ще між цими всіми відносинами , має страного мужика з дисертацією . Дає тому німцю згоду , іде з ним до ФРН , але жонатик їх наздоганяє і забирає в нього свою жінку . Але на ніч знов не залишається в неї . Я подивився - подивився на ту кумедію і в мене питання : чому всі продажні ***ді все обов`язково виправдовують любов’ю ?
« Нас было двое , нас кто-то предал «
Ну то есть по жонатику питань нема?)))

Назад
Зверху Знизу