Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

зараз прокинувся якась голова з ООН, що війна в Україні створює загрозу голоду та переселеннь. Та хтось із українськіх політіков ще рік тому попереджав про це та говорив что потрібні ППО та коріблі у чорному морі. але ніт. тож маємо.

гадаю що ця голова ООН на прикормці зі ****и, що це іхній діскурс, що Україні треба поступитись, а не рашці капітилювати

Вони же не дають людям виїзжати з міст . Блокують ті всі коридори . Одесу не бомблять , Миколаїв майже ні . Херсон- зовсім ні . Тому я не думаю , що основна мета , то людська міграція з укр до унії . Тим паче що можно не тільки в Європу .

із частини Маріуполя вивозять полоненних громадян на рабську працю на схід

зараз прокинувся якась голова з ООН, що війна в Україні створює загрозу голоду та переселеннь. Та хтось із українськіх політіков ще рік тому попереджав про це та говорив что потрібні ППО та коріблі у чорному морі. але ніт. тож маємо.

гадаю що ця голова ООН на прикормці зі ****и, що це іхній діскурс, що Україні треба поступитись, а не рашці капітилювати

Треба розуміти що вплив на всі міжнародні організації в них є , коли є гроші . А зараз ті всі шльондри можуть і заартачитись. Я так сподіваюсь .

Треба розуміти що вплив на всі міжнародні організації в них є , коли є гроші . А зараз ті всі шльондри можуть і заартачитись. Я так сподіваюсь .

Одной жопой на двух стульях не усидеть, общество, избиратели вынудят занять позицию

Вони же не дають людям виїзжати з міст . Блокують ті всі коридори . Одесу не бомблять , Миколаїв майже ні . Херсон- зовсім ні . Тому я не думаю , що основна мета , то людська міграція з укр до унії . Тим паче що можно не тільки в Європу .

Це шантаж. Щоб здали все, що можна, аби люди було живі. Поки що такої думки притримуюсь

Одной жопой на двух стульях не усидеть, общество, избиратели вынудят занять позицию

Ну , Нестле же змогло всіх послати ? Во Львові вони працюють відмінно . І ніхто слова не каже. Так само і будь де

Ну , Нестле же змогло всіх послати ? Во Львові вони працюють відмінно . І ніхто слова не каже. Так само і будь де

туди ж ашан та лерой мерлин.

багато фірм не бажають виходити. на деякі можна тиснути, деякім пофігу на публіку. у цьому разі заходити з іншого боку.

є спражні чорні діри, от як тетропак. відкрив завод у 56 у совку, та попри всі ще ті санкціі працював без зупинок

Я в проф сети читаю, в том числе и обращения укр подразделения нестле. Неделю назад они игнорировали масовые обращения наших согаждан, менеджеры начали увольняться. За нестле следила, поскольку была интересная вакансия там.

Невозможно сразу выключить все запущенные процессы, поскольку бюрократия это болото

Не дают пока там находятся всу, когда разрушат выпустят пар в сторону Европы.
Джус, в Сирии орки действовали в таком же ключе и сейчас в Турции ок 4 млн сирийцев.

із частини Маріуполя вивозять полоненних громадян на рабську працю на схід

снимут гуманитарное видео, далее о них (кроме идейных) вытрут ноги и отпустят, куда глаза глядят.

снимут гуманитарное видео, далее о них (кроме идейных) вытрут ноги и отпустят, куда глаза глядят.

було б гарно, але це *****. гарного від них годі чекани. начебто збирають украінські паспорти ти видають якісь паперці, які ні до чого та не дають прав

У Енсера нова дівчина - западенка. Давайте його запитаємо , як воно ? Чи він вже зробив полички під закрутки ? І чи вже показала вона йому у ліжку самбірський фляк?( він же мостиський прогиб)
Дмитрику пише, як гарну пiсню спiвае
Подивилась я у небо високе, галицiйске,
А там сяйво...
Це ж сонечко Салтiвскье над мiстом Лева яскраво палае!
))))) :кручусь:

(Боже, я почала досить непогано розумiти на украiнську):) Мабуть с полтавським акцентом)))

attachment.php

Останнє редагування:

Пішла хвиля тих, хто вертається домів . А я вам казав , що Європа то є велика барсучья дірка . Вони дуже люблять євро , вільну любов і дешеві енергоносії . І зовсім не люблять , коли їх щось відволікає від курасана та повсякденних справ .
Окрім Польші . То є велика держава . По-перше своєю людяністю як на низах так і на верхах . Дзенкую бардзо

Увидела вакансию -и куда тот твой патриотизм и делся ?

И давай оправдывать теперь .

Вали *****, припездок. У меня подписки топ на год вперёд. Вакансия ноябрьская, работа 24/7 даже за 2 куска это не то, что мне интересно

Пішла хвиля тих, хто вертається домів . А я вам казав , що Європа то є велика барсучья дірка . Вони дуже люблять євро , вільну любов і дешеві енергоносії . І зовсім не люблять , коли їх щось відволікає від курасана та повсякденних справ .
Окрім Польші . То є велика держава . По-перше своєю людяністю як на низах так і на верхах . Дзенкую бардзо

Ну, в случае если начнет на голову падать, снова поедут. 40% из выехавших на первых порах хотели проскочить на постоянку, особенно из ваших регионов. Конечно возвращаются

Ось так в Польщі . І так має бути в нас , якщо ми плануємо бути державою

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну, в случае если начнет на голову падать, снова поедут. 40% из выехавших на первых порах хотели проскочить на постоянку, особенно из ваших регионов. Конечно возвращаются

Як раз ті , хто там хотів націоналізуватись- ті залишаються . По 500 євро отримують і чекають статусу . Я про нормальних людей , українців . Важко без Батьківщини і без адекватного суспільства

Ось так в Польщі . І так має бути в нас , якщо ми плануємо бути державою

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чем отличается от ватностана? Те тоже свои жизни сейчас отдают, в борьбе за Крым, Донецк и Харьков, потому что их так учили.

Як раз ті , хто там хотів націоналізуватись- ті залишаються . По 500 євро отримують і чекають статусу . Я про нормальних людей , українців . Важко без Батьківщини і без адекватного суспільства

Несомненно. Но у людей зачастую завышенные ожидания, вот и всё

Чем отличается от ватностана? Те тоже свои жизни сейчас отдают, в борьбе за Крым, Донецк и Харьков, потому что их так учили.

Вони віддають по приказу , бо бояться командира , суда , фсб. А то є молитва для тих , хто каже : а там пенсії більше , або для тих хто іде в Німеччину жити . Якщо з дитинства навчати любові до Батьківщини , її історії , героїв , - то таких людей буде менше .

Назад
Зверху Знизу