Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

у ліс ходить, **** любить.
кожного ранку.

Ахах.
Всьо. Пішла гулять

Радий , що якість нашого гумору на рівні . Бо нижче вже нема куди , а вище ми не можемо :)

Радий , що якість нашого гумору на рівні . Бо нижче вже нема куди , а вище ми не можемо :)

тем не менее, удержать Натрик от прогулок по лесу мы пока не можем.

После курительно-бухательной подвальной жизни?)

лишь бы на здоровье.

закажем вам детокс на следующее 8ое марта. до того можно грешить.

тем не менее, удержать Натрик от прогулок по лесу мы пока не можем.

Натрикелю самотня вовчиця . Ми то всі знаємо . Її треба дуже довго ласкати руками щоб щось суттєве отримати . Така її природа .

Перепрошую :увага: І шмоточки. І котячий корм.

Перепрошую :увага: І шмоточки. І котячий корм.

Ну то бонуси . Одного разу я купив одній дамі сумку Майкл Корс . Як то було . Ми поїхали на ринок секонд хенду біля героїв праці . Я дав гроші і моя дама побігла купувати . Немає нічого дивного що ми вже не разом . Але тут треба розуміти . Бути ******ком не зазозрно в 27 років , якщо потім тобі соромно за свою поведінку . Сумка - рюкзачок доречі нічого такий . Норм

Мій бувший у бригаді «холодний яр». Горджуся.
Не зовсім я пропаща.

Ну то бонуси . Одного разу я купив одній дамі сумку Майкл Корс . Як то було . Ми поїхали на ринок секонд хенду біля героїв праці . Я дав гроші і моя дама побігла купувати . Немає нічого дивного що ми вже не разом . Але тут треба розуміти . Бути ******ком не зазозрно в 27 років , якщо потім тобі соромно за свою поведінку . Сумка - рюкзачок доречі нічого такий . Норм
В мене тут вуличний одяг тільки той, в якому приїхала)) піду по секондах

В мене тут вуличний одяг тільки той, в якому приїхала)) піду по секондах

Нам в групу де ми жили скинула жіночка яка волонтерить з того будинку.
Доброго дня усім.
Ця інформація буде корисна усім, хто прихистив у себе переселенців:
В Палаці Мистецтв привозять усю гум.допомогу з усієї Європи! Вони вже просять активніше розбирати, так як нема місця на нові поставки! Є усе необхідне: продукти харчування, одяг, взуття, прокладки, порошок, візочки для малят та суміші, постіль, подушки...усе що тільки можна!
Єдине що потрібно- документи (паспорт) з пропискою не Львівською та не Львів.обл.

Що стосується вашіх джинсів , Натрикелю..З модними дірочками . То в кінці вул Личаківській ( не в центр ,а з центру) є винніківський рінок . Я не обіцяю , але цілком вирогідно що там може бути така екіпіровка.

Майклкорс-до розлуки?

Майклкорс-до розлуки?

Чорне то журба. Пришліть Натрикелі своі джінси , будь ласка. Але ппрошу з того періода , коли Ви ще не фарбували волосся в молодіжні відтінки.Тобто коли Ви ще були Денні, а не Ден!

Назад
Зверху Знизу