Статус: Офлайн
Повідом.: 2613
Повідом.: 2613
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Пишут 5%, но по факту явно меньше. Чтобы вштырило, нужно двухлитровую баклагу въебать. А потом обоссаться.Може на розлив продають зовсім слабенький?
Що це за напій такий?
Люди випивають його по декілька літрів.
Я його не п'ю.
У радянські часи сидр продавався у пляшках для шампанського але за статусом був нижче жужки.
Пили його хіба що діти.
А тепер пьють діжками.
Чув таке, що можна багато випити чаю, пива та кумису.
Виходить, і сидру?
Від нього п'яніють?
Він смачний чи що?
Пишут 5%, но по факту явно меньше. Чтобы вштырило, нужно двухлитровую баклагу въебать. А потом обоссаться.
Жінка випила 2.3 літра та зовсім не сп'яніла, йшла рівно як Штірліц

а ты ее с какой целью поил,
злидень пiськуватий..![]()
Нормальное пойло. Рекомендую закусывать французскими сырами с белой плесенью. Под камамбер - классическое сочетание. Опьянение быстрое, но очень недолгое. Я пиво не пью, а сидр иногда позволяю себе принять в охотку. Хорошо что напомнил, сегодня возьму бутылочку астурийского.Що це за напій такий?
Люди випивають його по декілька літрів.
Я його не п'ю.
У радянські часи сидр продавався у пляшках для шампанського але за статусом був нижче жужки.
Пили його хіба що діти.
А тепер пьють діжками.
Чув таке, що можна багато випити чаю, пива та кумису.
Виходить, і сидру?
Від нього п'яніють?
Він смачний чи що?
Благородный напиток аристократии. Хорошо выпить рюмочку в разгар плотного обеда. Например под шашлычок из говядины, когда сидишь вечерком с друзьями. Я гнал свой, пил покупной. Свой выдерживал два года на дубовых плашках. Огонь. Вкус может быть резковатый у покупного. Особенно если в составе груши.Можно в кальвадос перегнать, ото вещь будет.
Таким нужно покупать фраголино, это домкрат раздвигающий недоступным и гордым дамам ноги, что не раз подтверждали старожилы женского раздела ХФ.Вона сказала, що в неї депресія, я міркував, що ми обмежимося, я кухлем пепсі, а вона кухлем сидру, а вона випила мало не діжку за мій рахунок і ні крапельки не сп'яніла.