4000 грн на місяць

Сидр

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
Re: Сидр

Що це за напій такий?
Люди випивають його по декілька літрів.
Я його не п'ю.
У радянські часи сидр продавався у пляшках для шампанського але за статусом був нижче жужки.
Пили його хіба що діти.
А тепер пьють діжками.
Чув таке, що можна багато випити чаю, пива та кумису.
Виходить, і сидру?
Від нього п'яніють?
Він смачний чи що?

Той сидр був смачний, солодкий і трішки п"янкий. Виготовлявся із справжніх яблук. А зараз гівно синтетичне. Коли перший раз побачила, то зраділа - добренький та градусів усього 7. А, як спробувала - аж пересмикнулась і вилила.

Re: Сидр

а ты ее с какой целью поил, :незнаю:
злидень пiськуватий..:D:D:D

Вона сказала, що в неї депресія, я міркував, що ми обмежимося, я кухлем пепсі, а вона кухлем сидру, а вона випила мало не діжку за мій рахунок і ні крапельки не сп'яніла.

Що це за напій такий?
Люди випивають його по декілька літрів.
Я його не п'ю.
У радянські часи сидр продавався у пляшках для шампанського але за статусом був нижче жужки.
Пили його хіба що діти.
А тепер пьють діжками.
Чув таке, що можна багато випити чаю, пива та кумису.
Виходить, і сидру?
Від нього п'яніють?
Він смачний чи що?
Нормальное пойло. Рекомендую закусывать французскими сырами с белой плесенью. Под камамбер - классическое сочетание. Опьянение быстрое, но очень недолгое. Я пиво не пью, а сидр иногда позволяю себе принять в охотку. Хорошо что напомнил, сегодня возьму бутылочку астурийского.

Можно в кальвадос перегнать, ото вещь будет.
Благородный напиток аристократии. Хорошо выпить рюмочку в разгар плотного обеда. Например под шашлычок из говядины, когда сидишь вечерком с друзьями. Я гнал свой, пил покупной. Свой выдерживал два года на дубовых плашках. Огонь. Вкус может быть резковатый у покупного. Особенно если в составе груши.

Вона сказала, що в неї депресія, я міркував, що ми обмежимося, я кухлем пепсі, а вона кухлем сидру, а вона випила мало не діжку за мій рахунок і ні крапельки не сп'яніла.
Таким нужно покупать фраголино, это домкрат раздвигающий недоступным и гордым дамам ноги, что не раз подтверждали старожилы женского раздела ХФ.

Я зараз захоплююсь безалкоголкою. Ізжу до Києва, там смальовую у крамницях незнайомі види, а потім замовляю ящиками через пошту. Так неодноразово вже замовляв Fentimans, Elixia, а от зараз випив у Києві NaturFrisk і зразу із Києва замовив додому чотири ящики. Також замовив 2.5 літри сока ноні, так званого блювотного фрукту, ті, кого пригощав, плюються, а я п'ю спокійно.
Не підкажете, де у Харкові зараз чайні кафе на кшталт того, що колись було у театрі опери та балету з боку Римарської?

Назад
Зверху Знизу