Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свеженькие ДТП - Part 2

🟡 15:21 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 15:21 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Передивись відео ще раз.
І так доки не побачиш, як воно було насправді.

Валера можешь смотреть до посинения, я видел где они стояли. Ты тоже так по-дебильному выполняешь поворот?

• 🟡 15:21 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Как раз в 9 с чемто мимо проезжал они уже стояли
гаера были только к обеду:Dну это образно но по сути увезли на эвакуаторах после обеда.
На таких тазах могли бы исполнить что нибудь красивее,а в общем молчание ягнят

Останнє редагування:
Тут или кто то ПДД не учил а права купил или был за рулём крузака :D

Валера ты тако же ебонутый как и Коти.
Ничего личного, просто констатация факта.

У Валеры удивительные способности, сраться сразу в нескольких темах.:D Причем кто мыслит не так как он, тот дебил, брат по розуму и т.д. Отакэ розумнэ.:іржач:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Гаразд.
Але, якщо чесно, я так і не зрозумів, що ти намагався донести окрім того, що ТЛК стояв на уявній зустрічній смузі (бо ніяких смуг на перехресті немає).
Це і так факт.

Ты совсем поехал, он до перекрестка не доехал.

У Валеры удивительные способности, сраться сразу в нескольких темах.:D Причем кто мыслит не так как он, тот дебил, брат по розуму и т.д. Отакэ розумнэ.:іржач:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

:)

Піди почитай, що таке перехрестя.

Если ты считаешь, что если морда крузака в момент удара была на линии перекрестка, то он выехал на перекресток?
Ты не только ебонутый, ты слепой ебонутый.

І тобі гарного вечора.
Чесно кажучи, я так і не зрозумів, що ти намагаєшся мені довести.
ТЛК винен.
Але винен не через те, що намагався когось там об’їхати міфічного, а через асінхронний світлофор.
Чого ти до мене доїбався - я не розумію.
Зовсім.
Я навіть не з тобою говорив, а з Сергієм.

То что светофор асинхронный это одно, а то что крузак до перекрестка ехал по встречке это совсем другое. Ехал бы он в своей полосе то китаец мимо бы проехал.

А доебался потому, что ты здесь себя позиционируешь как знаток ПДД и правильного из себя строишь, а сморозил хуйню про встречку или уже все подтер?

для истории
Все простіше. Там світлофор асінхронний.
Крузаку вже горів червоний скоріше за все і він гадав, що зустрічки більше не буде, тому помчав наліво по дурній траєкторії.

Де на перехресті зустрічна смуга? :дивитись:
Він намагався виїхати з перехрестя найкоротшим шляхом.
Я його не оправдую, але світлофор асінхронний, ще раз кажу.

Почитал Валеру в цитатах, поржал :D

Взрослый человек порет такую хуйню. И что самое печально - спор ради спора :D

Тобі стало неприємно, що тебе опустили з "афігєнними" гальмами пріори? Вибач, я буду намагатись робити це не так явно, щоби факт опущення був очевидний лише для тебе.
Не ображайся.
Это только с твоей точки зрения.

Я свое мнение и отношение к Приоре и тормозной системе Приоры не поменял. Тормоза вполне приемлемые.

І тобі гарного вечора.
Чесно кажучи, я так і не зрозумів, що ти намагаєшся мені довести.
ТЛК винен.
Але винен не через те, що намагався когось там об’їхати міфічного, а через асінхронний світлофор.
Чого ти до мене доїбався - я не розумію.
Зовсім.
Я навіть не з тобою говорив, а з Сергієм.

Тобі стало неприємно, що тебе опустили з "афігєнними" гальмами пріори? Вибач, я буду намагатись робити це не так явно, щоби факт опущення був очевидний лише для тебе.
Не ображайся.

Да какой светофор, если по видео мудилр пересекло 2-ную сплошную за метров 20 перед светофор и под углом пыталось проскочить, а когда понял ,что фокус не удался тупо остановился ( практически).

Ну ок, тобі відніше.
Ти ж там бачив де він стояв після ДТП.
А я бачу на відео, як він починає повертати і на зустрічній смузі опиняється вже під час ДТП. І що важливо - НА ПЕРЕХРЕСТІ.
Більше мені тобі немає чого сказати.
Ти начебто був адекватним, доки не почав нести якусь ахінєю і порівнювати мене з Костею.
Приємної ночі.

тоже для истории

Да какой светофор, если по видео мудилр пересекло 2-ную сплошную за метров 20 перед светофор и под углом пыталось проскочить, а когда понял ,что фокус не удался тупо остановился ( практически).

только у Валеры там уже оказывается перекресток.:confused:

Почитал Валеру в цитатах, поржал :D

Взрослый человек порет такую хуйню. И что самое печально - спор ради спора :D
Ни, ни! Цэ мы тут ебонутИ, браты по розуму, а вИн- гуру. Так що нэ кажИ такого про Валеру. Цэ наклэп!!!:D

Ще один.
Яку подвійну суцільну?
Ви на тому перехресті хоч раз були?
Пздц.

Подвійна суцільна там до пішоходного переходу.
Подивись умовну схему від serjo кількома сторінками раніше.
Передивись ще раз відео.
Повертати він починає якраз в момент, коли потрапляє в кадр. Це вже перехрестя.

Скажу тебе по-секрету, перекресток начинается там где у китайца зад на картинке Сержио.

QUOTE=Serjo;47238387]По встречьке наискосок? :D:D:D
Вот на рисунке нарисовал где они встретились. Это светофор виноват что крузак в этом месте на втречке оказался? :іржач:
Просто человек не стал ждать пока все повернут и результат на лицо...
1215.jpg
[/QUOTE]

резальщик как не крути - пидарас, а если и до всех объезжал за двойной сплошной, то квадратичный пидарас

моспрос+кузнешная — два хуйдаи, один повертал направа на кузнешную, автарой паходу догоняла. Гойце работаюд.

На Кінної армії на Левадівському мосту 11-ка збила тітоньку, зараз обріжу відео, скину.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу