Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Його там бути не повинно (с)

Это говорит ПДДЙого там бути не повинно (с)

Повертун читал про обгон и знает, что на перекрестке обгон запрещен. Поэтому в зеркало можно не смотреть и его там быть не должно(с)повертун
А вот пример кто виноват в случае ДТП.Ще раз повторюю: 1.4 імперативно скерований до читача, тобто нагадує про необхідність дотримання правил з огляду на те, що інші від тебе єбланства не очікують.
А не заохочує оцінювати дії інших.
Ще раз повторюю: 1.4 імперативно скерований до читача, тобто нагадує про необхідність дотримання правил з огляду на те, що інші від тебе єбланства не очікують.
А не заохочує оцінювати дії інших.
А, ну да
Повертунові треба було не лише про обгони, а й про зміну напрямку читати.
А вот пример кто виноват в случае ДТП.
Вчера я с ул. Холодногорской (бывшая Елизарова) выезжаю на Полтавский Шлях в сторону центра, выехал на сам перекресток где то на 4-3 секунде зеленого цвета который заканчивался, пропустил встречные авто, 2 машины передо мной повернули, начинаю поворачивать и я, в это время с низу от Класса несется по прямой в сторону Холодногорской Рендж Ровер, я еле успел проскочить.
Вопрос если этот Рендж Ровер вылетел на перекресток на свой желтый или скорее всего уже красный и влупился бы в меня, кто был бы виноват? Я который пересек его траекторию, или он так как выехал уже на желтый-красный, или обоюдка?
это там где был прокурор или человек близок к суду?Все еще зависит от оппонента
это там где был прокурор или человек близок к суду?
10.1?про зміну напрямку читати
Ну да
Він й обганяв, керуючись цим вашим 1.4
очікуючи, що повертун перед маневром спочатку має пересвідчитися в дзеркало
![]()
там шкодовод признал свою вину, никто не пострадал вроде серьезно..І кому ж?
Я знаю, шо там написано "іншим учасникам".
Хотів з'ясувати, чи знаєш це ти, і, якщо знаєш, чи однаково ми розуміємо значення цього терміу?
Ну да
Він й обганяв, керуючись цим вашим 1.4
очікуючи, що повертун перед маневром спочатку має пересвідчитися в дзеркало
![]()
Не поступатися, а переконатися в безпеці. А у нього - зміна дорожньої обстановки в особі єблана. Яка ж тут безпека?
Ми всі випадки із життя обговорюватимемо?
не помню...
там просто сторона обвинения даже немного в осадок выпала, но кто там был я не вспомню..
Показательное ДТП на салтовское шоссе/ландау, где осудили того, кто поворачивал и не дал летчику закончить маневр *****ства. Все еще зависит от оппонента и ущерба, которое повлекло ДТП. При наличии видео можно обоюдку натянуть.