Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свеженькие ДТП

• Автор теми Автор теми Smartik
  • Дата створення Дата створення
Салтовское Шоссе

cfda1a.webp

gde6jj.webp
Ухтижєб. Є інфа?

Людвига Свободы
Никто не пострадал, кроме столба.

2ebcce.webp

Словник української мови
Академічний тлумачний словник (1970—1980)
в означеннях Тлумачення, значення слова «керманич»:
КЕРМА́НИЧ, а, чол.

1. Той, хто править кермом; стерновий. [Гелен:] Мойра так врядила, щоб був і світ, і море, і керманич, і корабель, і бурі, і погода (Леся Українка, II, 1951, 296); Журливо мій керманич Керує байдаком (Павло Грабовський, I, 1959, 251); Колишній керманич плотів мусив пробиратися нишком назад в рідні Кути (Петро Козланюк, Ю. Крук, 1957, 427);
// Тракторист, водій автомашини тощо. В МТС їх зустрічають, сходяться керманичі, друзями їх називають, поплескують по плечі (Павло Тичина, I, 1957, 170).

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Мне кажется к "керманичу" наиболее близок вариант "кормчий". То есть - да - это тот, кто управляет судном, но чаще использовался в значении "руководитель". Особенно часто так называли одного друга детей и полярников в середине прошлого века

Мне кажется к "керманичу" наиболее близок вариант "кормчий". То есть - да - это тот, кто управляет судном, но чаще использовался в значении "руководитель". Особенно часто так называли одного друга детей и полярников в середине прошлого века

Я так розумію , що це в "гугл перекладачі" відбувся автоматичний переклад?

Автоматичний переклад чого?

Переклад - КЕРМАНИЧ.

Далі буде тільки флуд, тому я вважаю не доречно в цій темі з'ясовувати, як краще назвати людину, яка керувала автівкою..

Мавзолей...

Вкладення

• Screenshot_2019-05-15-15-24-48-634_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2019-05-15-15-24-48-634_org.telegram.messenger.webp
    81.7 КБ · Перегляди: 490
Пишут, что
Крепкое лобовое ДТП возле Мавзолея. Водителя Ланоса увезла скорая

Также в Ланосе были два пассажира. Один на заднем сидении его забрала скорая, женщину на переднем сидении вырезают МЧСники. Тоже жива.

photo_2019-05-15_14-40-40.webp
photo_2019-05-15_15-00-29.webp

Назад
Зверху Знизу