Статус: Офлайн
Повідом.: 5307
Повідом.: 5307
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это что ж такое, у экопарка поставили высокий бордюр![]()
Перекресток плехановской и Морозова ланос притерся к паркетнику. Проезду не мешают. Морозова на против овощной базы ДТП. Проезд хреновый
![]()
да это фигня, какие там ЯМЫ!...какая срань , я про черный снег и грязь
Не люблю два раза повторять, два раза повторятьУ меня одного все сообщения Астра дублируются??
це не одноразовоКак так получилось, я не знаю
Буду следить за этимце не одноразово
да это фигня, какие там ЯМЫ!...![]()
1 раз случайность, 2 раза ошибка, 3 раза система, 4 разаНе люблю два раза повторять, два раза повторять
Как так получилось, я не знаю
Там пол-жопы ушло, не ссыте.
Гляньте на правый верхний край крышки багажника и стык с крылом.
я так думаю ,что это заводская особенность такая, когда все зазоры и детали гуляют
вот сегодня ехал и сфоткал первую попавшуюся жигули
![]()
так это нормально-завод!если на тазе зазоры ровные значит он делался.особенно 10-е семейство.
это правда!![]()
Протиправну діяльність офіцера патрульної поліції Харкова, який отримав п’ять тисяч гривень неправомірної вигоди, припинила Служба безпеки України спільно з прокуратурою.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
За ці гроші начальник одного з відділів управління патрульної поліції обіцяв скласти сфальсифікований висновок про невинуватість одного з учасників дорожньо-транспортної пригоди.
Правоохоронці затримали хабарника після одержання ним обумовленої суми грошей.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
Наразі тривають невідкладні слідчі дії.
Прес-центр СБ України