Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свеженькие ДТП

• Автор теми Автор теми Smartik
  • Дата створення Дата створення
На проспекті Гагаріна під шляхопроводом застряг вантажний автомобіль.
18.02.2017, близько о пів на десяту ранку, вантажівка КРАЗ, 255-ої моделі, прямуючи по проспекту Гагаріна у бік центру, проїзджаючи під шляхопроводом застрягла та не змогла рухатися далі.
Вантажівка перевозила частину від башеного крану, яка й не дала вільно проїхати.
Як пояснює водій автомобілю, він вважав, що з легкістю проїде, в нього не було жодних сумнівів в цьому.
На місці пригоди виник невеличкий затор.
На водія складено протокол за 124 статтею КУпАП.
ccg4aa.webp

hhbb4a.webp

behh3c.webp

вантажівка КРАЗ, 255-ої моделі
Наверное по факту не замерили габариты груза, а прикинули, сколько метров эта вся конструкция будет с обычными колесами Краза, а тут болотный Краз....

херасе "не заметил"
не защищаю водителя, но я сам вчера вечером по встречеке (напоминаю там широко, 2 полосы) левым бортом объезжал хруста , напротив памятника велосипедистам. У этого пидара только маленький беленький диодик мигал. Ни накидки, ни красного огонька, даже катафоты если и были, я их не видел. (а там, возможно только вчера, по направлению к жукам уличное освещение тоже отсутствовало)

вчера права получил а пешеходов уже ненавижу.

потому что впервые я на хтз увидел как черти просто прут через коссиора и похуй едешь ты или нет, позже эта хуйня распространилась на остальные р-ны города :ганьба:

по белгородке всё стрёмней и стрёмнее ездить))

Назад
Зверху Знизу