Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я 6 лет проработал теритогриально там же где Валера года два- це було якесь опитування, чи звідки статистика?
зі
"все им должньі" - це про уєбанів на будь-чому, які (о боги!) увімкнули поворот.
Ну таких поискать еще надоот бачиш, ти ж все знаєш![]()
Песда тут, все стоит в сторону центра
Там ****. Из центра
Песда тут, все стоит в сторону центра, я встряла. До замеса не доехала еще
Судя по всему, там **** везде. А судя по Яндекс-пробкам, там 2 аварииТам ****. Из центра
ну сказали ж: туди песда, сюди ****.
бануцца...
ну сказали ж: туди песда, сюди ****.
Канечно не связана... Просто уровень ответственности у водителя грузовика гараздо выше чем у водителя легковушки, и соответственно требования к моску на порядок выше.ну оке.
я ніде не працював, ні з ким не спілкувався, не курив, не бачив, не знаю.
Тільки щось мені підказує, шо відсутність/наявність мозку не пов'язана напряму з типом/маркою/моделлю автомобіля, а є власною суто індивідуальною особливістю кожного індивідума.
Мы тут не о погибших\пострадавших, а о том кто виноват и что делатьзі
і загиблі/постраждалі бувають лише від аварій з фурами ага.
...тобто, єбланячи однаково, водій Мана отримує більшу порцію твого гніва, ніж дєффачька на дрібномобільчику.
А по суті - обидвоє однакові єблани.
Що й вимагалося довести.
А кого там разорвало опель или хонду? Я так понимаю результат гаражного обслуживания....
...
![]()
![]()
![]()
![]()
фото и некоторая информация⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
потому-что там летают 100+ и как хотят