Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Свеженькие ДТП

• Автор теми Автор теми Smartik
  • Дата створення Дата створення
А все
Нет никаких слепых зон
Есть выбор конкретного владельца техники - платить за систему кругового обзора или платить за дтп
шо-то типа сотки гривен - и грузовик оснащается камерами и датчиками со всех сторон, включая низ и верх, монитором и ПО, которое подсвечивает водителю потенциально опасные зоны
так что на самом деле надо помнить не про слепые зоны, а про жлобство

Только чета фура между полосами ехала.

Він жеж троля об'їжджав, нє?
Ну там , інтервал, безпека, все таке інше...

Тільки як це на обставини дтп впливає?
хз, а 11.10 сюди не ліпиться?
Я б на місці ланоса може сказав би шо полоса була вільна, тому не було кому надавати перевагу при повороті. А фура перелаштовувалась з 2 полоси в 1 і не надала перевагу :)

Сюди " ліпиться" лише одне. Ланос, виїжджаючи з прилеглої ( чи з другорядної, хз), не виконав вимогу п. 10.2 (ну, або 16.11, якщо це перехрестя).
Ясно. Тоді рецепт безкоштовного ремонту знайдено - перелаштовуватись в повертаючих з таких виїздів :)
І чому автопідставщики не здогадалися, це ж простіше ніж ловити в ****, ще й на регістраторі жертви ніфіга видно не буде

грузовик оснащается камерами и датчиками со всех сторон, включая низ и верх, монитором и ПО, которое подсвечивает водителю потенциально опасные зоны
:іржач::іржач::іржач:
Там завелся, и это уже хорошо

Я не знаю , шо там думають підставщики, а правила пропонують дати дорогу, незалежно від того, куди і якій кількості смуг їде опонент. Навіть, якщо його там бути не повинно (с).
Тоді цікаве питання..
Їздив я по Польщі і там всі нормально виїзджають в крайню смугу, якщо по ній ніхто не їде. Тобто при повороті не пропускають всі 6 смуг щоб повернути на вільну крайню.

В Україні ніби теж не треба пропускати всі 6 смуг щоб повернути в вільну. Виходить що ланос повертав нормально?
І що робити якщо зненацька за тролейбуса виїхав їблан що їде по двом смугам одночасно? Помітити його було мабуть неможливо. І він 100% порушує 11.10

Зрозуміло що ланоса мабуть визнають винним, бо то так у нас водиться що рішають не по ПДД

Я дав номер пункту правил. Прочитай уважно, що там пишуть.
Ну я теж дав. Прочитав що там пишуть? :))

Про які 6 смуг ти кажеш взагалі?
Ну конкретно це перехрестя з нетеченською. По пр. Гагаріна там 6 полос, по 3 в кожну сторону.

Шаланда їде в правій
Коректно казати що більша частина шаланди їде в першій смузі. Менша - по другій смузі. То по якій смузі шаланда рухалась на перехресті?
В першій смузі їде тролейбус.

туди ж намагається втулитися Ланос
Очевидно намагається. Бо вона мабуть була вільна доки шаланда на перехресті не почала випередження, перестроювання та їзду по двом смугам одночасно? А можна на перехресті перестроюватись? Можна якщо що забезпечено? І хто має забезпечити?

так, це доречі перехрестя. хз на якій колір всі там їхали чи може світлофор там взагалі вимкнений був.. може ланос взагалі на червоне сунувся? Чи шаланда вирішила на жовтий почати рух ще й з перелаштуванням через тролейбус? ))

Коректно сказати, що шаланда рухається по головній, в Ланос виїжджає з другорядної. Все решта- балаканина, або припущення.
Там регулируемый перекресток, причем тут второстепенная?

Моисеевский мост. АК Белецкого
5a49becb04163b0f1fa81bec94b4b794.jpg

С аудюхи 500 грн за создание аварийной штрафа снимут и всё.
Создание аварийной ситуации, повлекшей ДТП и желовеческие жертвьі (возможно)
Єто не 500 грн.

Если я напугаю монтажника-высотника и он наебнется и размажется по асфальту, то мне только хулиганку вменят ?
Да и хулиганку за что ?
Просто громко крикнул ВАСЯ в ухо человеку, это ж не наказуемо.....

Назад
Зверху Знизу