Їхав би ти в РФ, вона тобі ментально ближча. «Начальник завжди правий», «я начальник – ти дурак» і всьо такоє, це якраз про Росію, ти там почуватимешся краще, ніж тут.
Це якраз не жарт, я на повному серйозі це тобі пишу.
😡 ви прямо з такою повагою ставитеся до оркостану, що навіть з великою літери пишите назву😡
Де мені буде краще - я вирішу сам, і обійдуся без ваших «порад».
У вас досить дивна «логіка». Тобто якщо людина, підтримує Українську владу, в тому числі війскові адміністрації, то цій людині, за вашою «логікою», буде краще поїхати до оркостану?!?

Що ви взагалі за маячню мелете?
Я так, підтримую рекомендації військової адміністрації!! Бо це не просто так. Через кого всі ці обмеження? Ком. година, світломаскування, та інші обмеження. Вам не здається, що підтримувати військову адміністрацію, Українську владу, всі ці вимушені обмеження - це нормально? Ви вважаєте інакше?
Знаєте що, не вирішуйте за інших, кому де жити, ми, Українці - якось самі розберемося. Вирішуйте для себе, а не для інших. Самі вирушайте до оркостану, який ви так поважаєте, що навіть з великої літери написали це. Я Українець, тут жив та живу. Тут мій дім, та моя родина. Ми нікуди не поїхали, навіть коли сильно бомбили, навіть з міста не виїхали. Бо любимо Харків, і всю Україну!! Їхати до оркостану, не маю жодного бажання😡😡😡 Вам це зрозуміло?!??
Так, я і далі буду підтримувати військову адміністрацію, бо вона так робить, щоб захистити нас від русні!! Сподіваюся, це теж вам зрозуміло!!! Це, в останній раз, коли я на вашу дурну «пораду» звернув увагу.
Просто ця «порада» мене розлютила!!😡
Як у вас тільки совісті вистачило таке сказанути. Взагалі, у більшості випадків, я на подібне не звертаю уваги. Але тут, вирішив всеж дати достойну відповідь.
Тобто війскові адміністрації, як ви самі сказали бувають «упоротими», а тих хто їх підтримують, ви намагаєтесь «відправити» до оркостану. Через те, що людина довіряє Українским військовим, і Українській владі, і підтримує заходи, що через рашистське вторгнення, ви цій людині через че «порадили» переїхати до рашки?!??

Де логіка? Може вам самому треба піти слідом за русским военным кораблем.