Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Suzuki Ignis или как я в очередной раз решил приколоться

Та начебто w203.

Останнє редагування:
Хлопці, а ну напішіть, чи це w203 на вашу думку, чи ні - https://www.kharkovforum.com/threads/obnovki.4671869/post-71726005.
На вигляд с180 2002р.
IMG_6042.webp

Некропреміум у мене чітко ассоціюється з модним музичним центром. Колись це було круто, стильно та незвично, але зараз усі ці фішки або застарілі та неактуальні, або є у звичайному авто.
Сучасний хундай може легко мати кращу комплектацію, ніж старий мерс в топі.

Некропреміум у мене чітко ассоціюється з модним музичним центром. Колись це було круто, стильно та незвично, але зараз усі ці фішки або застарілі та неактуальні, або є у звичайному авто.
Сучасний хундай може легко мати кращу комплектацію, ніж старий мерс в топі.
Ти ж здається автолюбитель, а не автоламерок :)

Ти їздив на нових Хундаях/Кіа? В мене відчуття за кермом, що потрібно їхати на СТО і дивитися підвіску - настільки вона розхлябана і водночас жорстка через 19-21 колеса. А потім дізнаєшся, що це такі налаштування і норма.
На N-версіях я не їздив, але звичайні нічого, окрім печалі не викликають у русі.

Так, я розумію, що 90+% водіїв байдуже на ці налаштування, а краще якомога більше екранчиків, чорну стелю і диски побільше.
Я кажу за свої відчуття.

Навіть по топіку теми: сумний автомобіль з недогібридом за $20... Можна купити чудовий Mini Clubman/Countryman, у якому за кермом буде посмішка і на сервісі не роздягне.

Здається мені, в розділі з'явився хруй номер 2.

Навіть по топіку теми: сумний автомобіль з недогібридом за $20... Можна купити чудовий Mini Clubman/Countryman, у якому за кермом буде посмішка і на сервісі не роздягне.
Дивився дружині невеличку автівку на автоматі. Їй подобається міні. Як на мене дуже жорстка підвіска, по бруківці їхати неможливо. По надійності там також є питання (якісь там двигуни є не надійні, забув вже маркування).

Дивився дружині невеличку автівку на автоматі. Їй подобається міні. Як на мене дуже жорстка підвіска, по бруківці їхати неможливо. По надійності там також є питання (якісь там двигуни є не надійні, забув вже маркування).
Так, там потрібно по роках дивитися двигуни, бо були проблемні.
По бруківці майже усі маленькі машини страждають. Countryman непогано їде, особливо на 1.6 турбо.

Назад
Зверху Знизу