Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Судьи Харькова

• Автор теми Автор теми Gelios
  • Дата створення Дата створення
та не, вы шо, не читают :)))))))))))

Форум читать может кто угодно. :) Проверено у нас на Автоклубе.

Из автоклуба тебя поперли и ты теперь к нам?

tribunus,я из Автоклуба не уходил и делать этого не собираюсь. Там мои друзья, а друзей не бросают.

В то же время, монополией на меня не обладает ни один форум.

tribunus,я из Автоклуба не уходил и делать этого не собираюсь. Там мои друзья, а друзей не бросают.

А чем вы там в автоклубе занимаетесь?

DonK
Автоклуб - сообщество людей по интересам. Основной интерес, как понятно из названия - автомобили. Ну и массу житейских вопросов обсуждаем, мероприятия совместные (бильярд, боулинг и т.п.), поездки. В общем, сейчас наверное нет такой темы, которая у нас не обсуждалась.
П.С. встречаемся клубом каждый месяц.

П.П.С. оффтопик в этой теме получился

МММ, а я думал вы на авто по клубам ездите...

Суть сабжа в чем? Просто интересно.;)

Некоторым судьям скоро придется туго:

З А К О Н У К Р А Ї Н И
Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо недопущення зловживань правом на оскарження
Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:
I. Внести зміни до таких законодавчих актів України:
...
3. У Законі України "Про Вищу раду юстиції" ( 22/98-ВР ) (Відомості Верховної Ради України, 1998 р., N 25, ст. 146):
...
4) статті 30 і 32 викласти в такій редакції:
...
"Стаття 32. Подання про звільнення судді за особливих обставин
Питання про звільнення судді з підстав, передбачених пунктами 4 - 6 частини п'ятої статті 126 Конституції України ( 254к/96-ВР ) (порушення суддею вимог щодо несумісності, порушення суддею присяги, набрання законної сили обвинувальним вироком щодо нього), Вища рада юстиції розглядає після надання кваліфікаційною комісією відповідного висновку або за власною ініціативою.
Порушенням суддею присяги є:
вчинення ним дій, що порочать звання судді і можуть викликати сумнів у його об'єктивності, неупередженості та незалежності, у чесності та непідкупності судових органів;
незаконне отримання суддею матеріальних благ або здійснення витрат, що перевищують доходи такого судді та членів його сім'ї;
умисне затягування суддею строків розгляду справи понад терміни, встановлені законом;
порушення морально-етичних принципів поведінки судді.
Порушенням присяги судді, що обіймає адміністративну посаду в суді, є також невиконання ним посадових обов'язків, встановлених для відповідної адміністративної посади, пов'язаних з процесуальними діями.
...
Президент України В.ЯНУКОВИЧ
м. Київ, 13 травня 2010 року N 2181-VI

Ну и что за бред? А тем более в теме о судьях?

Комрады! Плиз не стоит копипастить ****.

За любые личные данные, опубликованные на форуме без согласия
владельца бан на неделю. Понятно, к кому обращаюсь?

Зы. Приятного общения! :пиво:

Назад
Зверху Знизу