4000 грн на місяць

Судьба существует

• Автор теми Автор теми next641
  • Дата створення Дата створення
я давно копал эту тему
женщин много было..но все как то не налаживалось.
я хотел хорошего.не хотел плохого.
дорога всегда ограничена бортами.влево вправо низзя.назад тоже низзя
только вперед.
а значит навстречу судьбе

так это у нас нарушение весов.
50\50 должно быть.
иначе получается рождение-ты сразу на стороне зла
и какого хуя их больше?
а ти з народження - концентрація добра, бобра і веселкове поні?
і взагалі не відбираєш цікаві предмети у інших дітей і не вважаєш світ таким, що обертається навколо тебе?
Ні, чувак... ти народжуєшся твариною, ніхуя святого, сереш де закортіло, сиш, взагалі, прямо на себе, хочеш, щоб щось, що тобі до вподоби - тобі одразу і прямо тут дали, і готовий усих покусати, якщо це нетак.
І тільки вроджені здібності дають тобі МОЖЛИВІСТЬ (саме її, а не долю ні яку) обрати шлях, що веде вверх.
Так, саме звитяга, і вона - обумовлена комплексом генетичних факторів, дає, або не дає тобі можливості бути янголом.
Так от, той, що веде вниз - значно легший, тому, навіть, якщо ти можеш стати янголом технічно, інша частина твоєї свідомості (також обумовлена генетичними факторами) може схилити тебе до легшого шляху, і ти не обереш шлях вверх. а шлях вниз - він легший, і частина тих, що такий обрали - зробили це проста тому, що не хотіли пертися уверх, а вирішили що хайїм гравітація допомогає. і спрямували ся до низу.
Ти не обираєш нативні можливості, але обираєш як ними скористатися. Ти можеш, взагалі, родитись дауном, або психопатом, і питання вибору взагалі - стає дуже умовним. А можеш отримати будь-які вроджені можливості і, що могли тобі забеспечити усе - а ти на хмурому сторчався...
Доля закінчується коли ти народився. Далі в тебе є низка можливих шляхів, і обираєш якими з них скористатись тільки ти сам. Так, шляхиів в усих не порівну, бо хтось народився в родині депутата. а хтось - у циганському таборі. але ті, що для тебе можливі - вони тільки твої, і ні яка доля не веде тебе до того, яким з них скористатись.

странные случаи...зашел в красивое сооружение церковь-там пиздят шо это грех.
но при этом ебут молоденьких мальчиков...
кто то мальчиков ебет ,а кто ты ебешь мозг хфешников

Ну а ты то чё тут?
Ты же не ТС
Смотри . Люди которые курят ту же марьивану могут нести всякие фантастические истории но это именно истории .К темам тс же больше подходит не жанр фантастики ,а жанр бреда .И разница тут существенная
Я же тут потому что тс новенький .Он пока еще не выработал у меня рефлекс когда видишь такого то человека и значит надо проходить мимо

Смотри . Люди которые курят ту же марьивану могут нести всякие фантастические истории но это именно истории .К темам тс же больше подходит не жанр фантастики ,а жанр бреда .И разница тут существенная
Я же тут потому что тс новенький .Он пока еще не выработал у меня рефлекс когда видишь такого то человека и значит надо проходить мимо
а я пишу из прошлого в будущее :іржач:

....

Останнє редагування:
:кава2:-Спасібо)

Какразподсалатік)
Сананасікомі)

:кава2:-Очєньхочєтьсяподумат...

ПрофєКалііВсєгочєЛовєчєства)))

До)

Назад
Зверху Знизу