Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Студенты демонстративно отказались идти на антифашистский митинг

• Автор теми Автор теми Defton12
  • Дата створення Дата створення
Раша. Город Рыбинск.

По-моему Москва 2011 Русский Марш
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Это не там де еще попЫ православие или смерть пропагандировали?

Не знаю точно, таких фоток куча ..

Мабуть цікаво тим хто там стояв та кричав з прапорами "голубих" відчувати себе худобою яку зігнали у загін.

Как мило...
Действительно - зачем рабам свобода?

267723_10200351240924766_1154048832_n.jpg

Evricon: Да понятно, что это каламбур... Или ты в другом смысле?

Ну, у кого-то каламбур, а у меня сатира. Ненавижу людей которые извращают действительность.

Мне тоже такие люди не нравятся, но как можно извратить действительность, если это действительно действительность? :іржач:

пошла "игра словами" ...
а Вам по-прежнему "зачётно"?
даже когда показали, что просто "провели за нос"?

я думаю это больше еденичный случай чем правило. Рабов, которых ПРасты погонят палками как скот на антиукраинские митинги, у нас более чем достаточно..их на миллионы больше чем порядочных людей.

Не надо про рабов, это преувеличение, просто люди попадают в заложники ситуации..:(

Один из признаков неуверенности в своей позиции- это туманные намеки и смайлики в ответ на четкий вопрос. Обычно этим страдает Мамаду..

Не сможешь четко ответить?

1) я уже выдвигаюсь на работу, элементарно некогда;
2) разъяснять очевидное соспоставление 2-х выложенных фото я не намерен ... очевидно, в Вашем случае "не в коня корм" ...

1) я уже выдвигаюсь на работу, элементарно некогда;
2) разъяснять очевидное соспоставление 2-х выложенных фото я не намерен ... очевидно, в Вашем случае "не в коня корм" ...

Фото не могут ничего доказать сами по себе, кроме редчайших случаев. По крайней мере здесь они ничего не доказывают сами по себе, без комментариев.

Студенты Национального университета обороны Украины демонстративно отказались идти на «антифашистский» митинг ПР

Нас вишикували! Сказали, що зараз будемо підтримувати ветеранів «ВВВ»... Пройшло хвилин 30, але ветеранів і близько не було, зате зігнали (так, саме зігнали) бабусь, і цивільних студентів, як Ви наприклад! Практично не було громадян від 20 до 40 років... Можна сказати - студенти (курсанти) та пенсіонери (соціальники)... Почали кричати у гучномовець «Україна для всіх!»... Ми почали вигукувати «Україна не ***********, щоб для всіх!», наш командир зробив зауваження, я звернувся до нього, сказав, що не буду приймати участь у відверто політичній акції на підтримку чинного режиму, так як це моє Конституційне право, а ні, тоді пишіть рапорт до Трибуналу...

Мій Взвод кругом, кроком руш! За нами всі решта пішли... Командир бігав-бігав, та й до ***** все! Вся рота покрокувала до корпусу. Завтра будемо віддуватися за це... Вже вирішили, якщо когось попруть - всі пишемо заяву за власним бажанням! 200 чоловік точно не залишиться без уваги - це журналісти, газети, перевірка прокуратури та як наслідок СБУ... Так що, Вас просто та тупо залякують, їм це не вигідно!

Те, що відбулося, сталося з курсантами Національного Університету Оборони України, які проходили навчання в місті Василькові
Той, ким сказані згори написані слова - ось цей хлопець.

Честь і хвала таким людям. Саме з таких виростуть справжні оборонці України. Пишаємося.

Молодцы курсанты, хоть в армии у нас есть умные люди! :D

Назад
Зверху Знизу