Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Строительство станции "Проспект победы"

• Автор теми Автор теми АФОНЯ!
  • Дата створення Дата створення
Бачте як ватна клуша Лена_м може у приватні повідомлення, проте тупо боїться у загальний чат. Забаньте ви цих совків вже, га?
тема о метро не самый лучший вариант для жалобы на троллей.

Я на цьому форумі більше 10 років. На свою дату реєстрації сама подивись. Хто з нас троль? LOL. Одразу відчувається, доречі, вихованість, ідеали, принциповість та багаті знання, коли починаєшь слиною захлинатися на рівному місці. А скільки аргмументів просто... м.

Шановна адміністрація, тут панянка Лена_М порушує правила.

Лена_М, ти ж Александр1973, якого забанили. Так ?
Ти ж сепар галімий, так ?
Ти ж не можеш дати відповіть де закінчуються тунелі за станцією метро "Метобудівельників", так?

Лена_М, ти ж Александр1973, якого забанили. Так ?
Ти ж сепар галімий, так ?
Ти ж не можеш дати відповіть де закінчуються тунелі за станцією метро "Метобудівельників", так?

Я сестра Александра-М.
Александра-М не забанили.
Он не "сепар".
Вопрос о том, кто "галимый"-спорный.Большинство участников форумам склонно считать, что это ты.
Я знаю, где заканчиваются туннели, но не скажу.Тебе незачем это знать.

два *****а блин...

Осталось 500м перегонных тоннелей и само депо.

Хлопці, будь ласка, якщо кому зручно, зробіть свіжі фото з балкону багатоповерхівки. Цікаво ж побачити панораму. Наперед дякую ✋

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Компанія UTG успішно закінчила розробку концепції найбільшого супер-регіонального ТРЦ Planeta Mall в Харкові. Після придбання ТРЦ Маггелан в жовтні 2019 р. нові власники ухвалили рішення про глобальну зміну формату торгового центру і його комплексний ребрендинг. Об'єкт планується ввести в експлуатацію в 4 кварталі цього року.

В результаті робіт з розширення ТРЦ Planeta Mall його площа складе 110 000 м2, орендна - 70 000 м2, а також паркінг на 1000 машиномісць. Завдяки масштабу проєкту, даний трирівневий ТРЦ стане не тільки найбільшим в Харкові, а й серед усіх торговельних центрів в регіонах України. Ексклюзивним брокером об'єкта є компанія UTG.

f28f7e00a7108f3f4db6d.webp

А 2-у чергу добудували? Бо я щось цей момент проспав

Перехрестя просп. Людвіга Свободи та Лозовеньківського просп.
adfaf529b01f089b7bee92b7.webp

Станції харківського метрополітену з найбільшим пасажиропотоком.
В тисячах чоловік на добу. Статистика за 2015 рік (По "Перемозі" дані за 2017 р.)

Холодна гора 58,3
Героїв Праці 45
Проспект Гагаріна 39,1
Університет 39,1
Академіка Барабашова 38,2
Південний вокзал 36,2
Індустріальна 32,6
Палац Спорту 28,1
Перемога 28

А 2-у чергу добудували? Бо я щось цей момент проспав

Я так зрозумів, що розширення і є запуском 2ї черги.

Станції харківського метрополітену з найбільшим пасажиропотоком.
В тисячах чоловік на добу. Статистика за 2015 рік (По "Перемозі" дані за 2017 р.)

Холодна гора 58,3
Героїв Праці 45
Проспект Гагаріна 39,1
Університет 39,1
Академіка Барабашова 38,2
Південний вокзал 36,2
Індустріальна 32,6
Палац Спорту 28,1
Перемога 28

Гадаю, що Одеська буде в 5ці найбільш завантажених станцій, а Гагаріна опуститься у 2гу 5ку.

А "Холодна гора" дивує.
Порівняв із найбільш завантаженими київськими станціями метро (дані за 2018 р.):

Лісова 56,7 (в 2011 році пасажиропотік становив 66,9)
Академмістечко 56,5
Вокзальна 54,8 (в 2011 р. пасажиропотік становив 68,3)
Мінська 46,9
Лівобережна 46,7

Статистика по масиву Олексіївка.
станція "Олексіївська" 22,7 тис. пас./добу (дані за 2015 рік)
станція "Перемога" 28 тис. пас./добу (дані за 2017 рік)

Статистика по масиву Олексіївка.
станція "Олексіївська" 22,7 тис. пас./добу (дані за 2015 рік)
станція "Перемога" 28 тис. пас./добу (дані за 2017 рік)

Странно. Если есть данные по Перемоге за 2017, то почему по Алексеевской только за 2015-й? Совершенно понятно, что после пуска Перемоги, часть пасспотока с Алексеевской перешла на Перемогу. Хотелось бы сравнить обе станции в одном временнОм интервале.

К сожалению у ХМ не сайт, а недосайт. Мало того, что нет никакой статистической информации, схемы, половина разделов пустая, нет обновлений данных, так ещё и убирают то что было. Раньше пользовался схемами станций, сейчас я этого не нахожу.
Отсутствие схемы, видимо, компенсировали выпустив приложение Харьков Метро (имеется возможность построение маршрута с расчётом времени, информация об интервалах по каждой линии), но на сайте об этом молчёк. Если и было в новостной ленте, кто его там будет искать?
Приложение на Play market.

Назад
Зверху Знизу