Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Строительство станций метро "Державинская" и "Одесская"

• Автор теми Автор теми Latmax
  • Дата створення Дата створення
Я тоже часто бываю на одесской, метро там не помешало бы. А следующие станции метро - Аэропорт - Безлюдовка :D :D :D

Я тоже часто бываю на одесской, метро там не помешало бы. А следующие станции метро - Аэропорт - Безлюдовка :D :D :D
А на Безлюдовку-то зачем. Она ж БЕЗ людовка, там людей нет. Откуда пасспоток :)))

В данный момент, СЭР. Слово правильное, и я его часто вижу.
Сейчас много чего в мове появляется такого, чего и не снилось Шевченку або Коцюбинському. Одно время канал СТБ всячески пытался навязать свой вариант произношения слова Европа. Они всегда говорили не Європа, а саме Европа. Слава Богу, не прижилось. Так же и с етером было.

Одно время канал СТБ всячески пытался навязать свой вариант произношения слова Европа. Они всегда говорили не Європа, а саме Европа. Слава Богу, не прижилось. Так же и с етером было.
Цей варiант мови має назву "Скрипниківка". Пояснения у цьому відео

Народ, ну яка Безлюдівка ?
Після того як в 2025 році відкриють "Одеську", існує лише два варіанти подальшого розвитку харківського метрополітену
Це або метро на Північну Салтівку (тут пам'ятаємо про планини забудови "Околиці" та про необхідність в станції в районі Москалівки) або метро на Горизонт (Обрій)
В будівництво метро на Східну Салтівку не вірю

Народ, ну яка Безлюдівка ?
Після того як в 2025 році відкриють "Одеську", існує лише два варіанти подальшого розвитку харківського метрополітену
Це або метро на Північну Салтівку (тут пам'ятаємо про планини забудови "Околиці" та про необхідність в станції в районі Москалівки) або метро на Горизонт (Обрій)
В будівництво метро на Східну Салтівку не вірю
І вірно робиш, що не віриш. Доки збудують метро на Північну Салтівку, Житлобуд забудує Східну Салтівку, та Обрій.

Вже писав в іншій темі
Як на мене, то самий простий і найдешевший варіант будівництва метро - це метро в напрямку Обрію (Горизонту)
((знаю, що метро це дорого...))
f952170407a396548642824a.webp
746cd93d77ee29205b6667f.gif

Аргументація:
- Дві станції вздовж Московського проспекту.
- Простіше вирішувати питання з комунікаціями
- Немає необхідності зносити якісь будівлі (в т.ч. приватний сектор)
- Є шалена перспектива для забудови (а отже квартирки будуть продаватися, як гарачі періжки)

Вкладення

• f952170407a396548642824a.webp
    f952170407a396548642824a.webp
    7.7 КБ · Перегляди: 40
Багато хто не вірив / не вірить у будівництво метро в напрямку аеропорту (Одеська). Але його таки планують розпочати
Якщо взяти для прикладу Київ, то там Кличка критикували, що це буде єдиний мер, за каденцію якого не побудовано жодної станції метро. Знаю, що столиця планувала будувати станцію "Новобіличі" (це червона гілка). Але хтось знайшов дивне місце під станцію "Проспект Правди" і зараз будують проект "Метро на Виноградар". Під цю справу Київ знайшов 6 млрд. грн. !
Метро в Харкові після того, як відкриють "Одеську", точно продовжать будувати. Я в це вірю. Питання не в грошах. Тут більше т.з. політична воля і бажання.

Р.S. Станції метро "Площа Урицького" (робоча назва) та "Дружби народів" (можливо, коли ми доживемо, то буде мати назву "Північна Салтівка") входять до генерального плану розвитку Харкова до 2031 року

Очікується, що станція "Дружби народів" буде мати великий пасажиропотік

та "Дружби народів" (можливо, коли ми доживемо, то буде мати назву "Північна Салтівка")
А что, "Дружба народов" в современном мире уже не актуальна? Вроде улицу с таким названием не переименовывали. Вопрос в другом, если станцию расположат существенно дальше самой улицы, то изменение названия будет оправдано. Я вообще всегда считал, и сейчас считаю, что названия станций должны быть топонимически связаны с районом, где они находятся. Все эти станции "имени кого-то или чего-то" мне никогда не нравились. Не информативны.

То лише час покаже ✋
Тому я і прописую два варіанта назви станції
Ну і не забуваємо, що на Північній Салтівці раніше бачили/бачать дві станції метро

Там земля просто кишит коммуникациями
А де їх в місті немає? Але там по трасуванню лінії з ними буде простіше бавитись

Почему только до Безлюдовки?Давайте до Васищево.Станція "Полунична".
Тому що маршрут в Безлюдівку досить цікавий ))) = очисні, = кладовище, = городи, = озера

Назад
Зверху Знизу