Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Стоматология с микроскопом

🟡 09:57 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення
  • 🟡 09:57 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Re: Стоматология с микроскопом

Лечил, лечил зубы и только сейчас понял, что качественная стоматология возможна только с микроскопом.
Там где я лечил, микроскопа нет.
Поэтому решил перебежать туда где есть.
Делитесь опытом, пожалуйста, товарищи, где у нас лучший микроскоп и лучшее обслуживание.
Я уже нашёл по Инету пару стоматологий с микроскопами.
По идее, нужно выбирать ту стоматологию, где микроскоп дороже и современнее.
Я так понял, что приличные микроскопы стоят около 10 К долларов.
Ну и конечно, врачи должны уметь обращаться с ним.

Посмотрите в разделе Отзывы - кто-то хвалил стоматолога именно с микроскопом.

• 🟡 09:57 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Напишу своє враження від лікування під мікроскопом. Під мікроскопом видумали мабуть, щоб дорожче було. Більш доречніше було б назвати - під моноокулярами, оскільки збільшення є до 30 крат. Це не нове щось: і радіотехніку і годинники ремонтують з використанням "мікроскопів" - це покращує якість і швидкість ремонту та репутацію майстра і як наслідок збільшення клієнтів, тому ціни за це не заламують! Звичайно і лікарі краще все бачить, а тому сподіваюсь і якість повинна бути теж набагато краще. Але чи співмірне це покращення з ціною, яка у мене склала понад 400$ за 1 зуб? - яка співмірна з вартістю імплантанту! Але строк дії імплантанту необмежений, а зуба на імплантанті - 10 років. А строк дії пломби? - на фотополімерну пломбу дають гарантію до 5-7 років, на керамічну до 20 років. Але коли людині старше 45 років, то у неї руйнуються самі зуби та часто виникає карієс вздовж самої пломби, що потребує її заміну. Тому зуби підлягають більш частого лікування. Якщо врахувати останнє, на мою думку лікування під "мікроскопом" доречно з економічної точки зору у віці до 40-45 років. Далі або звичайне пломбування, або імплантант.

Назад
Зверху Знизу