Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Столкновение украинского и российского военных кораблей в Азове (пока что без стрельбы)

• Автор теми Автор теми kiova
  • Дата створення Дата створення
Над Україною розбився літак. Вижили троє – араб , індус і *****. Почало темніти. Вовки виють, страшно. Вирішили пошукати де переночувати. Ходили ходили – стоїть сільська хата. Стукають, відкриває двері старенький дід.
- Переночувати можна?
- Та, хлопці, але в мене хата маленька, на всіх місця не вистачить. Хтось мусить до стайні йти.
Індус:
- Добре, я піду.
Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. На порозі стоїть індус:
- Там є корова, а в нас то тварина священна, я з нею під одним дахом знаходитися не можу.
Араб:
- Ну то я йду.
Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. На порозі стоїть араб:
- Там є свиня, а в нас то тварина нечиста, то я з нею під одним дахом знаходитися не можу.
*****:
- Ну так я пайду.
Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. А на порозі стоять свиня і корова.

Перекопал весь Тырнет. Где, ***, 2000 мор.пехов USA? Это уже не шутки: дети же у людей, жены там...

Над Україною розбився літак. Вижили троє – араб , індус і *****. Почало темніти. Вовки виють, страшно. Вирішили пошукати де переночувати. Ходили ходили – стоїть сільська хата. Стукають, відкриває двері старенький дід.
- Переночувати можна?
- Та, хлопці, але в мене хата маленька, на всіх місця не вистачить. Хтось мусить до стайні йти.
Індус:
- Добре, я піду.
Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. На порозі стоїть індус:
- Там є корова, а в нас то тварина священна, я з нею під одним дахом знаходитися не можу.
Араб:
- Ну то я йду.
Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. На порозі стоїть араб:
- Там є свиня, а в нас то тварина нечиста, то я з нею під одним дахом знаходитися не можу.
*****:
- Ну так я пайду.
Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. А на порозі стоять свиня і корова.

:іржач:

скорей всего это взломанные заброшенные аккаунты
множество аккаунтов регистрировались на яндекс почту и мейл.ру, что сильно упрощает взлом
Проще. 99% аккаунтов открывались на пароль 123456, и т.п. полчаса посидеть и открыть можно аж бегом.

a2cjaf.webp

Думаю, что брехня, мосфильм и фотошоп

Украина выразила протест в комитете по безопасности на море Международной морской организации (ММО) в связи с вооруженным нападением на украинские военные катера.
34 страны-члены ММО поддержали позицию Украины, сообщает 3 декабря посольство Украины в Великобритании.
Отмечается, что украинская сторона осудила многочисленные факты дискриминационных проверок судов, следующих в украинские порты, что является нарушением Конвенции ООН по морскому праву и двусторонних украино-российских соглашений.

Из 172 членов https://ru.wikipedia.org/wiki/Международная_морская_организация

путин уважает силу и действия. Он не остановится, пока его не остановят. Он слышит запах страха. Должно быть мощное сдерживание, а не просто разговоры с Путиным. Он хитрый, агрессивный, он находит слабые места и использует их
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А толку.

. путин уважает силу и действия. Он не остановится, пока его не остановят. Он слышит запах страха. Должно быть мощное сдерживание, а не просто разговоры с Путиным. Он хитрый, агрессивный, он находит слабые места и использует их
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Отличное сравнение - шакал одним словом :клас:

ee5feg.webp

*****ы катера перепрятали

Патріоти, у мене є питаннячко.

Навіщо наші податки витрачати на сучасні кораблі, якщо наші вояки потім це все здають ворогу без бою?

Отими двома катерами Гюрза-М, там насправді можна було половину москальскої групіровки що там була рознести(у цього катера озброєння дуже потужне, а головне точне, гляньте на ютубі відео з демонстрації стабілізації його гармати), а якщо б бог дав трохи визіння то ще й літаки та гелікоптери позбивати могли б(до складу штатного озброєння Гюрза-М входять пзрк). Так, самі ці катера і можливо моряки при цьому могли бути знищені, але до того як вони б були знищені вони мали всі можливості нанести ворогу набагато більші втрати. А так і виграють війни - завдають ворогу більших втрат ніж він завдає тобі.

Якщо план був здати ворогу плавзасоби щоб потом був привід для санкцій, то навіщо було відправляти новенькі і не дешеві катери(кожен коштував нашому бюджету близько 5 млн долларів)? Чому було не відправити якісь старі лоханки яких не шкода?

Короче наше командування і наші моряки повністю обісралися. І тільки завдяки американцям які вписалися за наших клоунів, із цього вийшов хоч якийсь плюс.

Этот Рудь П.Г. верил что из не заметят? :рл:
Нет, это бот пузатый31 верил, что мы не заметим, что на бумажке нет подписи.
Ну, и тебя, кончерву, привлёк для повышения авторитетности этого вброса.

К стати, пошел на ***, ***********. Схуяли ты сюда припётся со своего белгорода?

Патріоти, у мене є питаннячко.

Навіщо наші податки витрачати на сучасні кораблі, якщо наші вояки потім це все здають ворогу без бою?
А навiщо писати адресу в Українi, якщо ти - кремлебот?

Отими двома катерами Гюрза-М, там насправді можна було половину москальскої групіровки що там була рознести
Немедленно запишись на флот. Мы тебя поддержим. Ты должен показать личный пример.
Короче наше командування і наші моряки повністю обісралися. І тільки завдяки американцям які вписалися за наших клоунів, із цього вийшов хоч якийсь плюс.
Один ты, *****, на белом коне.
У вас, что, смена началась? Повылазили, *****, фейкоэксперты.

Назад
Зверху Знизу