Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Столкновение украинского и российского военных кораблей в Азове (пока что без стрельбы)

• Автор теми Автор теми kiova
  • Дата створення Дата створення
Ти вважаєш що інцидент себе вичерпав і час підводити підсумки?

В мене надія щось згасає що наші воєначальники народять якусь хоч одну притомну бойову операцію, яка характеризується словом "перемога" в повноцінному значенні. Живем майбутнім.

В мене надія щось згасає що наші воєначальники народять якусь хоч одну притомну бойову операцію, яка характеризується словом "перемога" в повноцінному значенні. Живем майбутнім.

Військових операцій на мою думку не буде. Лише захисні.
Вся війна йде на міжнародному економічному та політичному рівні.

Наприклад Крим військовою операцією нам взагалі не взяти. Будуть сотні тисяч трупів. На це ніхто не піде і ти також не підеш віддавати життя за визволення Криму. І я не піду також.
Зараз час другий.

в любом случае пробоины 2 и обе в рубке возможно еще есть но мало фото
Если бы рубку попали она бы как дуршлак была бы, шансов выжить ноль, эта хрень относительно кучно шпарит,

Шмаркля, напруж залишки своєї сірої речовини, та спробуй запам´ятати, що Україна пишеться з великої літери.
Well-99 или Mr. Vision

ты уже заколебал своими вэлыкими буквами. иди лучше тетрадки школьников проверяй:D

ОФЗ або ОТ, причому тут БТ болванка? Ти бачив як МДЗ 14,5 чи 12,7 автівки дирявить - листовий метал до 3мм? так отут той самий ефект є + подивись слід копоті між діркою та вікном вище + дрібні уламки фарбу збрили навколо.
С твой точки зрения с чего стреляли?

Крим військовою операцією нам взагалі не взяти. Будуть сотні тисяч трупів. На це ніхто не піде і ти також не підеш віддавати життя за визволення Криму. І я не піду також.

Ну росія же пішла і взяла. І сотень тисяч трупів не було. Чому розказувати не треба, я маю уявлення. По факту - це реалізовано. Значить одні люди можуть знайти можливості щоб реалізувати такий результат, а інші не в змозі.

Если бы рубку попали она бы как дуршлак была бы, шансов выжить ноль, эта хрень относительно кучно шпарит,

залежить від дистанції - на 2км вже не так і кучно + стріляли короткими певно.

Ну росія же пішла і взяла. І сотень тисяч трупів не було. Чому розказувати не треба, я маю уявлення. По факту - це реалізовано. Значить одні люди можуть знайти можливості щоб реалізувати такий результат, а інші не в змозі.

Ти зараз серйозно?
Я вважав тебе розумною людиною :(
Пояснювати чому не буду, немає сенсу вже.

эти корабли построены за государственный счет. пусть петя, министры и депутаты,олигархи проявят на деле свой патриотизм, пошерстят свои офшорные счета и построят за свой счет корабли для вмс украины.

Вангую, щас скажешь "мало". Но почему то всписке поименно только Петя, остальные просто министры и депутаты, не Тимошенко, не Бойко и прочая шелупонь

Общая сумма подобных расходов на социальную благотворительность и укрепление обороноспособности страны за период с 2014 по 2017 включительно превысила 800 миллионов гривен.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Well-99 или Mr. Vision

ты уже заколебал своими вэлыкими буквами. иди лучше тетрадки школьников проверяй:D
Та воно й видно, що в тебе їх ніхто не перевіряв. Тобі не либитися треба, а плакати. Дурою виросла.

Подведём итоги ***ть (с)

Франция и Германия отморозилась по полной, остальные вы сказали озабоченость, некоторые страны даже серьезную

расия заблокировала наши порты на азовском море
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Минус два катера, экипаж в ******кой тюрьме и трое раненых.

Ценные бумаги Украины упали, долар вырос, в расии сегодня все вернулось на место.

Что ещё добавить можно?

Хм. А чего ждал так долго с итогами? Мог бы и вчера подвести итоги

Шкода і людей і техніку. Навіть якщо "багатоходовочка" по чиїйсь версії, вона взагалі не варта того, щоб чергові 23 українця по 10 років сиділи по московським СІЗО і колоніям. Вони згоди на це не давали 100%.

Назад
Зверху Знизу