Стоит ли что-то доказывать ?

ну примите паздры
я лично всегда вопросы решал без записей и судов

молча отлистывал?:D а я раньше частенько любил пакачацца-паругацца с мусарами,от они мне и рисовали:) кстати последняя запись-2004 год. шото их щас не прет записи писать:)
 
не не не.. отбирают нехуй делать.. от тебе мой талон-внимание на 1-ю запись - 98год, лишен.(на 2 года) а щас так и подавно лишат нехуй делать;)

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Тоже самое. 98 год. 2 года лишение + 300 гривен штраф.
 
талон предупреждений
это как зачетка в институте
если первая пятерка то будут пятерки

если в талоне 130-ие и и пр. то гайцы прессуют дальше как правило
а вот если чистяк, то снисхождение обычно и такт (как правило)
 
Тоже самое. 98 год. 2 года лишение + 300 гривен штраф.
не,я нихуя не платил.. через год написал заявление с просьбой вернуть права,принес характеристику с института и правишки аддали:)
талон предупреждений
это как зачетка в институте
если первая пятерка то будут пятерки

если в талоне 130-ие и и пр. то гайцы прессуют дальше как правило
а вот если чистяк, то снисхождение обычно и такт (как правило)

нихуя подобного.. вседа с гайцами взаимно нормально,наоборот тока грят "маладец,первая(запись) мужская!":клас:
 
одни 122......у меня мужская 130-ая.....)))
 
То када было... Последние лет 5 не отбирают или шо-то около. Вод, читаем КоАП:

Первоисточники читайте, юрисПУНденты...

Стаття 130. Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції

Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, а також передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані такого сп'яніння чи під впливом таких лікарських препаратів, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, -
тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв від ста п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або громадські роботи на строк від сорока до п'ятдесяти годин, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб і на інших осіб - накладення штрафу від ста п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до п'ятдесяти годин, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб.
 
130-е были практически у всех
тока не у всех они записаны в талон
 
Это был случай когда со двора на стоянку поехал, 500 метров бля, а до этого тока пива выпил....2 бутылки...не Одну, но литровую))):D
e5f20c26cd5b.jpg
 
нах мне договаривацца.. тож вы способствуете коррупции и взяточничеству :мораль: а я па чеснаму- нарушил-запись палучил:клас:

ага. я права в 92 получал ...... такое было лет 15 назад. штраф был 3 рубля, поэтому и стока записей.

после последней записи лет шесть прошло...

130 ни разу не было.
 
Назад
Зверху Знизу