Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сталин и ваше отношение к нему как личности и символу эпохи

• Автор теми Автор теми Ливия
  • Дата створення Дата створення

За страну, где имел место исторический деятель И.В. Сталин, чувствую

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    154
  • Опитування закрито .
Я так розумію, що зараз якось інакше? всім голодним у супермаркетах їжу "надають"?
Чи може все- таки "обмінюють" на гроші?
В Україні голод:eek: Для супермаркетів хтось силоміць реквізує хліб на допомогу голодним?:eek:

Поручик, это ведь просто проверить. Напиши год и место издания того ПСС, на которое ты ссылаешься, вопросы сразу пропадут. А пока создается впечатление, что ты фальшивки постишь.

Я заставляю ****ов переляканных бЕндеровцами работать с буржуйским гуглом, а не ждать подвоза новых вагонов с вопросительными знаками. :D

В Україні голод:eek: Для супермаркетів хтось силоміць реквізує хліб на допомогу голодним?:eek:
Ми зараз про що розмовляємо?
1. Чи потрібно було тій владі рятувати під час громадянської війни від голоду людей у містах за рахунок селян?
2. Чи треба було платити голодним за хліб, чи його "надавати" безкоштовно, тому, що фактично в той час припинилися товарно-грошові відносини?
3. Чи зараз треба голодним їжу "надавати" бескоштовно" чи вони повинні платити за неї?
4. Чи є зараз в Україні бідні люди, які голодують?
5. Чи зараз влада силоміць відбирає через систему драконівського налогового законодавства більшу частину прибутку у придприємств та бізнесу, через що значна частина економіки сучасної України знаходиться в тіні, що обумовлює значне зубожіння населення, зайнятого у бюджетній сфері ( лікарі, вчителя, службовці, військові тощо)...
5. Чи большовики є кривавими недолюдками і їх повинні "засудити, щоб більше такого не повторилося"? А от якби перемогли петлюрівці, то вони б.....

Я заставляю ****ов переляканных бЕндеровцами работать с буржуйским гуглом, а не ждать подвоза новых вагонов с вопросительными знаками. :D
Поручик, это слив. Ты запостил цитаты, ссылки на них вызывают вопросы. Твоё "заставлю работать с гуглом" равносильно "я, поручик Еблонский, разместил на форуме фальшивые цитаты".

Не было в то время никакой МЕЖНАЦИОНАЛЬНОЙ вражды. Русских черносотенцев на украине было больше, чем в России.
Еще раз. Лично у Вас есть какое то решение, КАК МОЖНО БЫЛО НАКОРМИТЬ В ТО ВРЕМЯ ГУБЕРНИИ, В КОТОРЫХ ОТ ГОЛОДА УМИРАЛИ ЛЮДИ?
Повторюю ще раз: як з голодом на Пволж*ї боролися в ХІХ сторіччі? Посилали голодних солдат одбирати у хліб "обожравшихся крестьян на Украине"?
ПИСИ: стосовно відсутності міжнаціональної ворожнечі: "*****и взяли Україну в лапи" - усна народна творчість (почуто на Полтавщині:)) - можливо в 20-ті й небуло:)

"*****и взяли Україну в лапи" - усна народна творчість (почуто на Полтавщині) - можливо в 20-ті й небуло
А, так ось у чому справа.. Так би й сказали. :yahoo:А чого тільки про них, там іще була одна нація..
Бабуся весь час бідкалася про поганих недолюдків, які "взяли в лапи..." А маленька Векла слухала і мріяла про те, коли настануть уже счасливі часи и можна бути всіх цих свіролюдей знищити і зажити счасливо, демократично, толерантно, по єуроппейському.:D

Останнє редагування:
Повторюю ще раз: як з голодом на Пволж*ї боролися в ХІХ сторіччі? Посилали голодних солдат одбирати у хліб "обожравшихся крестьян на Украине"?
ПИСИ: стосовно відсутності міжнаціональної ворожнечі: "*****и взяли Україну в лапи" - усна народна творчість (почуто на Полтавщині:)) - можливо в 20-ті й небуло:)
Я так понимаю, принимать решения сложнее, чем огульно критиковать.:іржач:

"*****и взяли Україну в лапи" - усна народна творчість. Ой, это кому помоложе. Я помню одного журналиста, работающего на радио "Свобода", который хвастался созданием такого "народное творчество":іржач:

Поручик, это слив. Ты запостил цитаты, ссылки на них вызывают вопросы. Твоё "заставлю работать с гуглом" равносильно "я, поручик Еблонский, разместил на форуме фальшивые цитаты".

Ваня, считай, что хошь. Можешь даже обвинить меня в том, что я приписал фальшивую чужую цитату невинному человеку. И, предваряя известный приём в инете "Ссылочку дашь?", указал страницу не ту, которая указана в другом инетном источнике.
Кстати, напомни, пжлст, ПСС издавалось исключительно в одном и том же формате кирпича, который дембеля в шапки вкладывали, а также одним и тем же шрифтом, чтоб нумерация страниц всенепременно совпадала с рукописным текстом старика Крупского? :confused:

Ми зараз про що розмовляємо?
1. Чи потрібно було тій владі рятувати під час громадянської війни від голоду людей у містах за рахунок селян?
2. Чи треба було платити голодним за хліб, чи його "надавати" безкоштовно, тому, що фактично в той час припинилися товарно-грошові відносини?
3. Чи зараз треба голодним їжу "надавати" бескоштовно" чи вони повинні платити за неї?
4. Чи є зараз в Україні бідні люди, які голодують?
5. Чи зараз влада силоміць відбирає через систему драконівського налогового законодавства більшу частину прибутку у придприємств та бізнесу, через що значна частина економіки сучасної України знаходиться в тіні, що обумовлює значне зубожіння населення, зайнятого у бюджетній сфері ( лікарі, вчителя, службовці, військові тощо)...
5. Чи большовики є кривавими недолюдками і їх повинні "засудити, щоб більше такого не повторилося"? А от якби перемогли петлюрівці, то вони б.....
1. Рятувати від голода треба, але не таким чином. Повторюю ще раз: були війни, були голодовки й до більшовиків. Це ноу-хау "порятунок робітників за рахунок селян" ввели саме вони.
2.Порятунок від голоду саме й передбачає надання хлібу. Що можна було взяти в голодаючих селян Поволж*я?
3-5. З голоду в Україні ніхто не вмирає - не юродствуйте. Вигляньте у вікно - собацюри розжирілі бігають. Киньте шмат хліба - відвернуться:)
6. Історія не знає слова "якби", але три голодовки за півсторіччя на Україні були тільки при більшовиках. Навіть при ******ах люди по селам не голодували, більш того, ще й з міст туди люди приходили - хто міняв, а хто й просто побирався. Тому висновок напрошується сам собою...

• Це лайк!
Реакції: GR_
Ваня, считай, что хошь. Можешь даже обвинить меня в том, что я приписал фальшивую чужую цитату невинному человеку. И, предваряя известный приём в инете "Ссылочку дашь?", указал страницу не ту, которая указана в другом инетном источнике.
Кагбе, дать ссылку это элементарное уважение к собеседникам. Можно конечно не давать, но со стороны это выглядит, как если бы ты в общественном месте пёрнул и шумно почесал яйца. Вроде не запрещено, но все равно плохо смотрится.
Кстати, напомни, пжлст, ПСС издавалось исключительно в одном и том же формате кирпича, который дембеля в шапки вкладывали, а также одним и тем же шрифтом, чтоб нумерация страниц всенепременно совпадала с рукописным текстом старика Крупского? :confused:
Ну в одном тираже то, надо полагать, шрифт и формат то совпадали. Ты списки литературы составлял когда-нибудь?

Кагбе, дать ссылку это элементарное уважение к собеседникам. Можно конечно не давать, но со стороны это выглядит, как если бы ты в общественном месте пёрнул и шумно почесал яйца. Вроде не запрещено, но все равно плохо смотрится.
Ну в одном тираже то, надо полагать, шрифт и формат то совпадали. Ты списки литературы составлял когда-нибудь?

Ваня, мне здесь поставили в вину, что я неправильную страницу указал. Теперь ты согласен, что в разные времена кирпичи ПСС были разного калибра, тоннажа и шрифта. К чему здесь твой мусор про пердёж и чухалово фаберже? Закругляйся с флудом и будет тебе счастье народное. :D

• Це лайк!
Реакції: GR_
Я так понимаю, принимать решения сложнее, чем огульно критиковать.:іржач:

"*****и взяли Україну в лапи" - усна народна творчість. Ой, это кому помоложе. Я помню одного журналиста, работающего на радио "Свобода", который хвастался созданием такого "народное творчество":іржач:

Вам усе треба розжувати? В ЖОДНІЙ КРАЇНІ НІХТО ТАК З ГОЛОДОМ НЕ БОРОВСЯ. Всі такі дурні, да?
Куди пішла гуманітарна допомога отримана з Заходу? Куди пішли кошти зібрані інтелігенцією? Чому голодаючим Поволж*я одібраний дурно хліб приписано було ОБМІНЮВАТИ?
Ви називаєте це боротьбою з голодом?

ПИСИ Особисто були знайомі з тогочасними дикторами "Свободи" ще в ті часи - цікаво яким чином - їздили знайомитися за бугор:)?
Говорили вже так одразу після війни в 46-47, пояснювати чому?

откуда взял эту глупость?

Ну, вы, товарисч, удивляете. Неужели совсем не следите за перлами вашего божка?

Шо ж, помогу.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Ну, вы, товарисч, удивляете. Неужели совсем не следите за перлами вашего божка?

Он же ж теперь такого позора не переживёт!
Или предпочтёт "не заметить" твоей мессаги? ;)

Вам усе треба розжувати? В ЖОДНІЙ КРАЇНІ НІХТО ТАК З ГОЛОДОМ НЕ БОРОВСЯ. Всі такі дурні, да?
Куди пішла гуманітарна допомога отримана з Заходу? Куди пішли кошти зібрані інтелігенцією? Чому голодаючим Поволж*я одібраний дурно хліб приписано було ОБМІНЮВАТИ?
Ви називаєте це боротьбою з голодом?
И куда помощь пошла? Розжуйте в последний раз, а то я не в теме. Кровавая гэбня понадгрызала или все таки голодающим передали? Почему необходимо было обменивать не знаю. Возможно в то время и одеться в городах было не во что.
В общем это больше разговоры. Хлеб надо было где то брать. Его взяли там, где он был. Так поступают во время голода во всех странах.

ПИСИ Особисто були знайомі з тогочасними дикторами "Свободи" ще в ті часи - цікаво яким чином - їздили знайомитися за бугор:)?
Говорили вже так одразу після війни в 46-47, пояснювати чому?
Откуда Вы знаете, что так в то время говорили? И кто так говорил? Мне такой информации не попадалось.
А вот Виталий Портников в свое время действительно занимался организацией по сочинению и рассылке украинских смс "частушек" антимоскальскогорусского направления. Чем и хвастался. Вот такое народное творчество.:D

1. Рятувати від голода треба, але не таким чином. Повторюю ще раз: були війни, були голодовки й до більшовиків. Це ноу-хау "порятунок робітників за рахунок селян" ввели саме вони.
2.Порятунок від голоду саме й передбачає надання хлібу. Що можна було взяти в голодаючих селян Поволж*я?
3-5. З голоду в Україні ніхто не вмирає - не юродствуйте. Вигляньте у вікно - собацюри розжирілі бігають. Киньте шмат хліба - відвернуться:)
6. Історія не знає слова "якби", але три голодовки за півсторіччя на Україні були тільки при більшовиках. Навіть при ******ах люди по селам не голодували, більш того, ще й з міст туди люди приходили - хто міняв, а хто й просто побирався. Тому висновок напрошується сам собою...
1. Векло, де Ви вчилися?? Ви не знаєте, що відбір хліба "продразверстка(хлебозаготовки насильственнім способом)" була введена ще за часів Керенського?
2. Ну і що Ви хотіли сказати цим тезисом, я не зрозумів.
3. Собацюри може й бігають розжирілі- їх базарні торговки підгодовують.
Ви не знаєте, як живуть люди у селах та маленьких містах, де практично немає ніякої роботи?
4. Другий раз запитую- ДЕ ВИ ВЧИЛИСЯ?? Людина нічого не знає про низку масових голодних років в Російській імперії?
Читайте. А потім вже про клятих большовиків, які людей голодом морили пишіть.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Голод_в_России

1. Векло, де Ви вчилися?? Ви не знаєте, що відбір хліба "продразверстка(хлебозаготовки насильственнім способом)" була введена ще за часів Керенського?
2. Ну і що Ви хотіли сказати цим тезисом, я не зрозумів.
3. Собацюри може й бігають розжирілі- їх базарні торговки підгодовують.
Ви не знаєте, як живуть люди у селах та маленьких містах, де практично немає ніякої роботи?
4. Другий раз запитую- ДЕ ВИ ВЧИЛИСЯ?? Людина нічого не знає про низку масових голодних років в Російській імперії?
Читайте. А потім вже про клятих большовиків, які людей голодом морили пишіть.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Голод_в_России

1. Масового голоду в Україні до більшовиків не було. Самі звірьте те, що мені скинули. І при Керенському не було. І в громадчнську при німцях не було і у ВВВ при ******ах не було - бо всі вони хоч і відбирали, але мали розум і не відбирали останнього, розуміючи, що ще й завтра треба щось буде взяти:)
2. Допомога голодним є надання можливості поїсти, продажа хліба в супермаркеті - не є надання допомоги голодним:) І вимога не давати хліба голодаючим, Поволж*я, доки вони не дадуть що-небудь взамін - не допомога голодаючим, а пряме знущання. Враховужючи те, що були зібрані кошти - і за кордоном і в країні, і відбрані у церкви, і відбрані у селян інших регіонів.
3. Сама маю міцний зв*язок з селом - ніхто там не голодає. Роботи не має - правда. Але люди тримають власні господарства, їздять на заробітки, пенсіонери отримують пенсію і на паї, дехто всзяв свій пай в обробіток. Бідують виключно алконавти - але й вони не голодають:)

При любых обсуждениях, да и вообще при любых действиях всегда присутствует определенное целепологание. Т.е. вопрос ЗАЧЕМ? - что мы хотим выяснить, сделать, доказать и т.п. Основная масса современных обсуждений Сталина на Украине носит ритуальный характер и не несет никакой функции кроме как возможности спуска негатива у населения. По моему, на нынешней Украине Сталина выбрали как олицетворение абсолютного зла и "прогрессивная" часть общества "смело" и "отважно" поражает его своим копьями, гарцуя перед друг другом за не имением других достиженией.:)

я смотрю на это по другому.
конечно, есть те кто выбирает политические направления-и это детерминирует их отношение к сталину.еще влияет и история предков.но это не главное.
меня лично интересовала другое-действительно ли сегодня человек стремится быть скотом.

И куда помощь пошла? Розжуйте в последний раз, а то я не в теме. Кровавая гэбня понадгрызала или все таки голодающим передали? Почему необходимо было обменивать не знаю. Возможно в то время и одеться в городах было не во что.
В общем это больше разговоры. Хлеб надо было где то брать. Его взяли там, где он был. Так поступают во время голода во всех странах.

Откуда Вы знаете, что так в то время говорили? И кто так говорил? Мне такой информации не попадалось.
А вот Виталий Портников в свое время действительно занимался организацией по сочинению и рассылке украинских смс "частушек" антимоскальскогорусского направления. Чем и хвастался. Вот такое народное творчество.:D

Дуже оригінальний спосіб боротьби з голодом: "правило не давать ни пуда по*мощи ни на семена, ни на продовольствие без оплаты тем или иным видом сырья или палого топлива или чего-либо подобного" - дуже потрібне було ось оце саме "что-то подобное". Що могли дати опухлі з голоду люди?
Ваші сентенції стосовно радіо "Свободи" нагадують мені як наша історичка в школі доказувала нам, що всі анекдоти засилаються з США - "НАШИ люди не могли бы такого придумать":)
Дуже важкко уявити, що "Потрібно воно мені як третє лихо в СОЗі" - заслано з "Свободи":)
Знаю коли вже так говорили, бо історію вчила не тільки по книжкам, а й по розповідям очевидців. А історією і політикою цікавлюся з дитинства:)

Назад
Зверху Знизу